Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Yusuf Ziya Deniz, izmitte durumlar nasıl, balığa gitme krizine girdim, en son dayanamadım arabada olta da vardı sekada bir kaç istavrite atış yaptım, sezon başlamadı gitti

İnanır mısın en son Sekapark tahta iskeleden kasım ayında aldığım 2 sarıkanattan sonra hiç gidemedim.
Evlendikten sonra başiskele tarafına taşındığım için İzmit tarafı şu an biraz bana ters geliyor. O yüzden yorum yapamıcam. Kavaklı taraflarında haftasonları tekneden uzun olta ile sağlam lüfer fotoğrafları gördüm. Ama işlerimin yoğunluğundan gidemiyorum..

Lüfer varsa istavrit işi biraz zor desene... Boş durdukça çapari alıyorum, 150 kadar çapari aldım 4 ayda, evde de 25 tane vardı...

Belki hava güzel olursa kayıkla açılırız denemek için...

Teşekkürler bilgi için

İnanır mısın en son Sekapark tahta iskeleden kasım ayında aldığım 2 sarıkanattan sonra hiç gidemedim.
Evlendikten sonra başiskele tarafına taşındığım için İzmit tarafı şu an biraz bana ters geliyor. O yüzden yorum yapamıcam. Kavaklı taraflarında haftasonları tekneden uzun olta ile sağlam lüfer fotoğrafları gördüm. Ama işlerimin yoğunluğundan gidemiyorum..

Lüfer varsa istavrit işi biraz zor desene... Boş durdukça çapari alıyorum, 150 kadar çapari aldım 4 ayda, evde de 25 tane vardı...

Belki hava güzel olursa kayıkla açılırız denemek için...

Teşekkürler bilgi için

Aynen arkadaşım..bugün bende bir arkadaşa aynısı yazdım kafama estikçe malzemeciye girip kurşun çapari alıyorum Stok yapıyorum dedim🙂merak etme yanlız değilsin

Hafta sonunu bekleyen arkadaşlar a bilgi
Ki üzülerek veriyorum bu haberi Çünkü bende dört gözle bekliyordum

🙁

Soğuk ve kar yağışlı

Ona göre tedbirli olun

Öğle civarı başlıcak diyorlar

Bugün havadan önce son bir av yapayım dedim ve indim sahile. Kimse yoktu acaba balıkda mı yok diye içimden geçirirken oltamdaki tıkırtıları hissetmem ile keyfim yerine geldi. Öğlenden akşam suyuna kadar 2.5 kg dişsizi kovama gönderdim. Ve dönüşe geçtim.
Rastgele
WP_20170208_17_41_22_Pro.jpg

Bugün havadan önce son bir av yapayım dedim ve indim sahile. Kimse yoktu acaba balıkda mı yok diye içimden geçirirken oltamdaki tıkırtıları hissetmem ile keyfim yerine geldi. Öğlenden akşam suyuna kadar 2.5 kg dişsizi kovama gönderdim. Ve dönüşe geçtim.
Rastgele
52474 dosyayı görüntüle

Hava bozmadan güzel olmuş
Sızın adınıza sevindim
Kıskançlık la değil gıpta ile tebessüm ediyorum

😉
🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back