İbrahim kürşat
Daimi Üye
Abicim balik yapiyor diyin. Ümit verin. Ümitlerimizi kirmayin. İçimiz şişti. Dolduk artık 🙂 dayanamıyoruz 🙂 bir kaşıntı geldi ki gitmek bilmiyor 🙂
Uzak atiş derken ne kadar uzak hocam. Makaira kullaniyorum. Kamisi bayagi zorluyorum 185 gramla bazen 200 ile Allah ne verdiyse abanıyorum. Kac metre atis zorlanmali. 100 metreden assagiya attigimi düşünmüyorun
metre olarak tahminem 120-140 metre arası diyelim bu her zaman için geçerli değildir 80 ile 100 metre mesafeden de alınabilir ama her zaman olmaz, 120-140 metre biraz garanti gibi kısmetinde varsa alınır uzak atış için kamışın yanı sıra makinanin ip boşaltımı ve ipinde inceliğide çok önemli aslında kamışa abanmak doğru bişey değil biraz teknik atış yapmasını bilsek hiç abanmadan çok güzel mesafelere gider kendim için söylüyorum boğazda bu tarz açık atan kışıleri genelde balık olsa bile oltayı birakıp izliyorum aklıma gelirsede video çekip tekrar tekrar izliyorum bazen şaşıyorum hiç yüklenilmeden giden mesafeleri 🙂
merhabalar bu teknık dedıgınız sey nasıl oluyor bıraz acarsanız sevınırız ayrıca ben teknık meslek lısesı mezunuyum teknık atıs yapabılırmıyım 🙂
merhabalar bu teknık dedıgınız sey nasıl oluyor bıraz acarsanız sevınırız ayrıca ben teknık meslek lısesı mezunuyum teknık atıs yapabılırmıyım 🙂
cumlemızın sevgılı kardesım yuzunde gulucekler eksık olmasın rast gelsin 🙂Yahu vural abi Allahta seni güldürsün iş yerinde kahkaha attım 😀 😀