Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
merhabalar bu teknık dedıgınız sey nasıl oluyor bıraz acarsanız sevınırız ayrıca ben teknık meslek lısesı mezunuyum teknık atıs yapabılırmıyım 🙂
Vural bey,
Güldür Güldür şov da kırmızı eşofmanli hocaya sorulan benzer sorular dan alıntı tadında olmus

Son düzenleme:
Iki uc oldu cok güzel rapor geliyor hala balik varmi demeye gerek yok @exxper ve @İLKlüfERR in sogolsunlar soylemis olduğu gibi mereda balik var haberi geliyor okuyoruz bileğine güveneni makinesinin kapama teline dişlisine guveneni pist e bekleriz hakkaten pist e bekleriz herkese rast gelsinnnn
Cumartesi alçak ucusa geciyorum mekana.. patlak mera kalabalık olur bugunde full cakmiş zaten... En kısa zamanda inşallah senide sahada görmek isterim agabeyım.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balık olan yerler neresidir bilmem de,
olmayan yerleri söyleyeyim.
İki gündür emirganda ve tarabyada boşuna donuyorum.. Balık yok, akıntı korkunç, 250 gram bile uçuyor gidiyor akıntıdan.

Avrupa yakasından balığa niyetlenen varsa emirganı ve tarabyayı kafadan elesin bence.

Cumartesi alçak ucusa geciyorum mekana.. patlak mera kalabalık olur bugunde full cakmiş zaten... En kısa zamanda inşallah senide sahada görmek isterim agabeyım.

Ustam patlak mera neresidir ??nerelerde uçacaksın ??tek başına olursan uçurtmayı vurmasınlar🙂beraber uçalım

Merhabalar herkese ,

Bende bugün Çubuklu da 3-4 saat 220gram kurşun ile deneme yaptı rüzgar çoktu ve hiçbirşey yoktu malesef

Durumlari biliyorsun kardeşim ben bir sure sahalardan uzağım ama insallah sonrasi guzel olur aceleye gerek yok en azından benim için gidebilen deneyebilen herkese rast gelsin inşallah
Bu arada sahildeyken bazi takımlar görüyordum cok olmasa da görüyordum kisa mesafede cok etkilemesede derin suda farkeder kursun arkasi rapala yaparken takimlarimizdaki fazlalik kurşun klipsi fırdöndü buyuk alet edevattan kurtulalim ki fazla hava tutmasin vazla su tutmasin dibe çabuk insin ileri atanlardan guzel balik tutanlardan gördüğüm bir ayrinti sadece hadin cumleten hayırlı geceler cuma geceniz mübarek olsun hayırlı cumalar rast gelsin

Bugün sabah kanlıca'dan çıkanlar.
Geliyorlaaarrrrr

13f3dbd50ccafd82537957dfaf44edd7.jpg

Allahu ekber 🙂 vallahi icim icimi yiyor çıldırıyorum bayram sabahini bekleyen cocuklar gibi 🙂 hapishaneden cikicak mahkumlar gibi 🙂 🙂 acaip bi heyecan acaip bi tutku şu balık olayı 🙂 hocam sanki ben tutmuşum gibi mutlu oldum heyecanlandım

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back