Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ben de Beylerbeyindeyim.Kurşun arkası sonuç vermedi.Kreçe bolluğu nedeniyle bizim rapalalara fırsat kalmıyor diye düşünüyorum.Necmi abi sen boğazın ne tarafındasın acaba? Direk yer sormuyorum hani kuzeyi güneyi Anadolu ya da Avrupa desen yeter benim için

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avrupa yakası dönüş balığında daha verimli

Yuh vural gözün doysun, belli kalbinin neden teklediği

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Ben de Beylerbeyindeyim.Kurşun arkası sonuç vermedi.Kreçe bolluğu nedeniyle bizim rapalalara fırsat kalmıyor diye düşünüyorum.Necmi abi sen boğazın ne tarafındasın acaba? Direk yer sormuyorum hani kuzeyi güneyi Anadolu ya da Avrupa desen yeter benim için

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Direk yer soyleyim kardesim camlibahcedeyim

Bu konuda sagolsun @balıkoltası birol reis imdadimiza yetişiyor yanlız kupa bardak ve börekler karşı tarafa ait sana düşen börek ve kupa bardak miktarida su şekilde 20 kilo kıymalı börek ve 50 tane kupa bardak hemen bi koşu alda gel hain tankerci 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 kilo börek artı 50 kupaya 3 termos yetmez sen en iyisi bir tane şu tankeri satın al şöyle 100.000 litrelik sonra çayları demle tek tek tankeri dök 10 yıl sonra görüşürüz 😀

Arkadaşlar spin için bu 2 makinadan birisini almak istiyorum,görüşlerinizi veya alternatiflerinizi alabilirmiyim ?? Teşekkürler.

Shimano Aero 4000 Spinning FA
Shimano Stradic 4000 XG Spinning

Arkadaşlar spin için bu 2 makinadan birisini almak istiyorum,görüşlerinizi veya alternatiflerinizi alabilirmiyim ?? Teşekkürler.

Shimano Aero 4000 Spinning FA
Shimano Stradic 4000 XG Spinning
Selamlar Suat Abi, eğer İstanbul'da kullanacaksanız 4000'lik makine hem ağır, hem de gereksiz olacaktır diye düşünüyorum. Maksimum 3000'lik makine öneririm. Stradic 3000 yerinde bir seçim olur.

Aero güçlü ama ağır-Stradic seri ve hafif. Emrecan a katılıyorum. Stradic 3000 hatta yeni 2500. Stradic 2500 88 cm Aero 4000 86 cm topluyor???
Ağırlığın önemi yok diyorsanız Aero 4000 e alternatif Penn sargus II 3000 i de düşünün derim(ben 4000 kullanıyorum) 89cm sarım,8kg drag,6.2 /1devir,
6 rulman ! Fiyat olarak yarısı ????

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back