Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Şile ağva tarafı istanbula uzak mesela

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Termos almayı düşünen arkadaşlar var ise bu gün bime 2 litrelik termos gelmiş fiyatı 30 tl

5594d22659cda20025d005afec9a81ab.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cumleten Selamlar termosu gorunce bir hatiram geldi aklima bos gecmiyeyim 🙂))

2016 31 aralik sabahi kargalar uyanmadan 😀 kar kiyamet dustuk Gelibolu yollarina hele malkara keşan onlarca kaza yoldan cikan arabalar terkedilmis araclar cekme halati zincir vs vs 😀 neyse sade'de gelelim 🙂

31 aralik aksami otelimizdeki yerimizi alirken bir adet'de termos satin aldim onunda fiyati 30 lira idi,
Yarin meralarda soguk olur sicak sicak nescafe yapar iceriz vs vs mantigi ile 1 ocak sabahi kahvalti yaparken termosu kaynamis su ile doldurduk 🙂

Oglene dogru saat 11 sularinda termosdan kahvemizi yapacakdik'ki oda ne bizim termos bozuk cikmis icinde suyu sicak tutacagina bildigin sogutmus dogru ilk cop konteynirina yolladim kendisini,

30 Lirami ?
Oda bana girdi

Hatiram bu.

Telefondan yazdim imla hatalari affola.

Tesekkur ederim arkadaslar, bir arkadasimdan Ryobi Slam 3000 aldim.Bugun sabah denedim ve siftahi 40cm levrek ile yaptim 🙂 Makina hic ummadigim kadar rahat ve hafif cikti, levregi cekerken (ilk tasmalamada ki kalama hariç ) bosmus gibi geldi.Bakalim biraz bunu kullanalim sonrasinda shimano bakariz 🙂🙂

tebrik ediyorum suat bey
devamı gelir inşallah....👍👍👍

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back