Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sırf bu dişli yüzünden neler yapmıyoruz.
En son dayanamadım 50-100 atarlı shimano spin aldım
Niye shore jig gibi, kıyıdan uzak atış yapabilmek için
Makine zaten mevcut 🙂

Shimano Alivio CX 2,70cm EXTRA HEAVY 50-100gr spin kamış

(link)
(link)
üstüne de yukarıdakilerden aldım 😀😀😀😀😀😀
Dayanamıyorum :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

İşinize yarar mı bilmiyorum ama daha önce araştırmıştım sizin paylaşımınıza bakınca gördüm.

(link)

(link)

(link)

İşinize yarar mı bilmiyorum ama daha önce araştırmıştım sizin paylaşımınıza bakınca gördüm.

(link)

(link)

(link)

🙂
Bunlardan çeşitleri ile mevcut, yaklaşık 20 gr civarındalar diğer spin kamış ile kullanıyorum 🙂
( balık yakalayamadık henüz o başka mesele )

🙂
Bunlardan çeşitleri ile mevcut, yaklaşık 20 gr civarındalar diğer spin kamış ile kullanıyorum 🙂
( balık yakalayamadık henüz o başka mesele )

Mesajınızı görünce aklıma geldi paylaştım. 🙂

Bende aldım henüz denemedim ancak silivri tarafında denemeyi düşünüyorum. Maltepeden birşey çıkartamadık. 🙂

Mesajınızı görünce aklıma geldi paylaştım. 🙂

Bende aldım henüz denemedim ancak silivri tarafında denemeyi düşünüyorum. Maltepeden birşey çıkartamadık. 🙂

🙂

Bende pendik civarında deneyim, belki çıkar , silivri civarından kesin birşeyler alırsınız.
Amaç boğaz yada civarı kaşığı kurşun arkası yapmadan atabilmek için böyle bir tercih yaptım bakalım.
Bu tür avda olmaz isede şamandıralı yada direkt yemli avdada kullanabilirim diye düşünüyorum.....
Sadece düşünce 🙂 ve Umut.... 🙂 🙂

🙂

Bende pendik civarında deneyim, belki çıkar , silivri civarından kesin birşeyler alırsınız.
Amaç boğaz yada civarı kaşığı kurşun arkası yapmadan atabilmek için böyle bir tercih yaptım bakalım.
Bu tür avda olmaz isede şamandıralı yada direkt yemli avdada kullanabilirim diye düşünüyorum.....
Sadece düşünce 🙂 ve Umut.... 🙂 🙂

Daha önce Maltepe tarafından yemli avlarım da verim aldım ancak malum bu aralar balık yok, 🙂 silivride bundan 3-4 sene önce arkadaşlarımın teknesiyle sabah suyunda avlanıyordum çok güzel levrek ve lüfer çıkıyordu, 🙂 şuan nasıldır bilmiyorum 1-2 hafta içerisinde deneme yapacağım çook uzun bir aradan sonra. 🙂

Sadece Balık resmi koymak hiç tasvip etmediğim bi harekettir benim,
Tutan daha çok tutsun inşallah, Merada söylemesin,
"Tekneden mi tuttun, kaşık mı , rapalamı , çapari mi " bunun gibi bazı temel şeyleri de ekleseler süper olur,
Bu benim görüşüm tabi,
Syg.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back