Yigityasaroglu
Aktif Üye
(link)
Adamlar neler icat etmişler, helal olsun harbiden...(link)
Gürpınarın.neresiymiş.🙂 o.güzel.çıkan yer rast gele bende 4 oldu deniyorum yokBu sabah 5:30 da yola çıktık. Yenikapı miting alanı kapalıymış (süresi belirsiz) cankurtarana geçtik. Yoğun yunus vardı. Orada denk geldiğimiz bir grup arkadaş gürpinarda akşamları çok güzel sarikanat&çinekop çıktığını söyledi. Bize uzak kaldığından gürpinara gidemeyiz. Gürpınar, beylikdüzü civarında avlanan arkadaşlardan güzel raporlar bekliyorum.
Sinan Bey, bana söyleyen kişinin söylediğini aktardım. Yalanı boynuna. Sizin gibi o bölgeden deneme yapan arkadaşların beyanları esastır.Gürpınarın.neresiymiş.🙂 o.güzel.çıkan yer rast gele bende 4 oldu deniyorum yok
Koray bey yanlş anladnız o bölgede deniyorum.yok demek.istemedim çıkıyodur yani bu akşam o bölgeye gitçem ondan.sordum benim.denediğim yerlerde çıkmadı anlamında yalnış anlaşdım 🙂 kusura bakmayınSinan Bey, bana söyleyen kişinin söylediğini aktardım. Yalanı boynuna. Sizin gibi o bölgeden deneme yapan arkadaşların beyanları esastır.
😀 😀 Sinan Bey, bende 4 seferdir gürpınara gidip boş döndünüz zannettim. 😉Koray bey yanlş anladnız o bölgede deniyorum.yok demek.istemedim çıkıyodur yani bu akşam o bölgeye gitçem ondan.sordum benim.denediğim yerlerde çıkmadı anlamında yalnış anlaşdım 🙂 kusura bakmayın
Nasil bir sistem yaptınız? Kurşun gezer miydi yoksa armut mu? Silikon kac cm di? Jigheadi nasil bagladiniz? Biraz detay verirseniz cok makbule geçer. Tebrikler bu arad aksiyonlu av olmuş.Saat 11 gibi meraya geldim biraz çapari çalıştım baktım tık yok. Bir arkadaşın silikon ile iri istavrit alması üzerine 2 yıl önce alıp lrf de kullanmak için çantaya attığım silikon kurt ve jighad tan kurşun arkası gibi bir takım yaptım ve iri istavritleri peş peşe almaya başladım. Bir ara çok sağlam bir vuruş aldım dedim kesin sarıkanat yada lüfer. Nasibimize bu eşkina geldi. Mera Kanlıca.