Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Onumuzde ki gunler ne gosterir bilmem ama spin sezonunu bu guzellik ile kapadik galiba 🙂 artik surf zamanini bekliyorum.

Lineaeffe Dropshot 3mt 8-45gr
Shimano Twinpower 4000HG
Shimano Kairiki 0,18
Duo Tide Minnow SLD 14,5cm

56940 dosyayı görüntüle 56941 dosyayı görüntüle 56942 dosyayı görüntüle 56943 dosyayı görüntüle 56944 dosyayı görüntüle
Suat bey paşa tam 50 lik,yanınada 15 santim ufağı olsaydı iyi olurdu.

Kavusmamiza çok az kaldı 🙂

759ec98bfb68199eeaeddfe392a197c9.jpg
894926a3512e59414ebdcd2193db093c.jpg
a190d326ab985f211153a531af94bc5d.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vural hayırlı olsun. Bi tur ödünç verirsin artık ?

Ben de bugün saat 15:00-18:00 arası kalenderden 9 tane dişli aldım.
Kalenderde henüz kimsenin kovasında bir tek dişli bile yokken araçla geçen birisi emirganda milletin patır patır dişli çektiğini söyledi.
Zaten yaklaşık 1 saat sonra da biz çekmeye başladık. Bir yunus sürüsünün dişlileri önüne katıp gelmesiyle birlikte balıklar kısa sürede peşpeşe alındı.

Bu arada çubukludan 30-40 parça alınıyormuş diye duydum. Oradan av raporu paylaşan göremiyoruz bu sıralar.
Sanırım çubuklu ahalisi "şşş çaktırma" modunda. 😉
Engin Tebrikler abicim. Allahın hakkı 3 sen almışsın 3x3. Maşallah nazar değmesin.

Emrecan Tebrikler abicim.Nerelerden buldun çıkardın bu derya kuzularını bilmem ama eğer uzağa gittiysen gerek yok abicim. Mera 3 gündür her sabah güzel çalışıyor. Nazar değmesin böyle giderse buzluk dolacak (toplam 16 parça oldu).Özellikle yağmur sonrası hareketlendi ortalık. Balık boğaza çıkmadan bizim merayıda ziyarete gel abicim. Yok yakından alıyorum diyorsan ,aynen devam. Eline, emeğine sağlık.
Akif Abim çok teşekkür ediyorum. Evim İstanbul'da, Kocaeli'de okuyorum. Haftasonları eve gittiğimde meraları yoklamak farz oluyor bu zamanlar. Yeni kamışımı bekliyorum, sahalara ineceğim inşallah abim, yakın zamanda sizin taraflara da gelmek isterim. Zira körfez içerisinden dışarı doğru balık akmaya başladı gibi.

Ben de bugün saat 15:00-18:00 arası kalenderden 9 tane dişli aldım.
Kalenderde henüz kimsenin kovasında bir tek dişli bile yokken araçla geçen birisi emirganda milletin patır patır dişli çektiğini söyledi.
Zaten yaklaşık 1 saat sonra da biz çekmeye başladık. Bir yunus sürüsünün dişlileri önüne katıp gelmesiyle birlikte balıklar kısa sürede peşpeşe alındı.

Bu arada çubukludan 30-40 parça alınıyormuş diye duydum. Oradan av raporu paylaşan göremiyoruz bu sıralar.
Sanırım çubuklu ahalisi "şşş çaktırma" modunda. 😉
Reis kurşun arkası rapala/kaşık çalışması mı?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back