Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Galiba ikimiz de ayni kafayi yasiyoruz suan adam yapti sivadi millet de boya cekiyo ustune
🙂 zaten bastan beri kendini yalanlayip duruyo ama bu forum da cok temiz kapli iyi abiler var
Arkadaş sana şu takımı satan yerin adını bi veriver, sanırım diğer arkadaşlar da merak etmiştir.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abiler hadsizlik ettiysek affola ama saticinin kar amacli satisi olabilirmi bu is

Galiba ikimiz de ayni kafayi yasiyoruz suan adam yapti sivadi millet de boya cekiyo ustune
🙂 zaten bastan beri kendini yalanlayip duruyo ama bu forum da cok temiz kapli iyi abiler var

Yeeees 😉
Eksik olmasınlar 😉
images

Yeni başlayan arkadaşlar genellikle balıkları tanımıyor. Geçenlerde bunu bizzat yaşadım.

Dip oltasi atan iki kisinin yanina gidip selam verdim, meranın yabancısıymışım gibi hayırdır ne çıkıyor felan dedim. "Eşkinaya atıyoruz." dedi. Var mı bari birşeyler diye sordum. "3 tane yakaladık deyince" işkillenip bakabilir miyim dedim. İzin verdi kovaya bir baktım, bakmaz olaydım. El kadar yazılı hanileri eşkina diye tutmuş süzükler.
Bunlar eşkina değil dedim. "Olur mu ya felan dedi." Üşenmedim elemanları google görsellerden eşkina ile tanıştırdım.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back