Yeni kapi yada akinti burnu olabilirHafta sonu zargana,istavrite gelecek hobidaş arkadaşlar iletişime geçelim.Yeşilköy,Avcılar,Yenikapı gibi avlaklar olabilir.
Yeni kapi yada akinti burnu olabilirHafta sonu zargana,istavrite gelecek hobidaş arkadaşlar iletişime geçelim.Yeşilköy,Avcılar,Yenikapı gibi avlaklar olabilir.
Makara yapıyordum ama demrede almışlardır, bende kayık bot açılacak surf tahtası bile yok yoksa kalkan koyda bayağı bir şey alırımKaşta başlamamış mı bizim arkadaşlar tek tük demrede almaya başlamışlar

Yenikapı uygun olur sanırım özelden yazışalımYeni kapi yada akinti burnu olabilir
Abi akinti burnunda yer yok yeni baslayan cok bide burada ama dun aksam guzel istaveit vardiSabahtan akşamlık tavalığı İstavrit denemesi için yerimdeydim,
Arnavutköy iğne atsan yere düşmez millet sabahtan kovaları doldurmuş,
Çamlıbahçede tek-tük balık yakalayan kişi kovalarını görmedim,
Ben saat 8,oo- 10,30 arası sakin ve gölgelik yerimi seçtim gene' balık olsada olur, olmasada olur havası-sakinliği ve gölgeliği yeter.
![]()
![]()
bir ara büyük bir platform geçirdiler!
![]()
ne platformu olduğunu anlayamadım.
![]()
![]()
File livarda hepsi canlı-canlı muhafaza
![]()
Muhammed orayı sevmiyorum be kardeşim,Abi akinti burnunda yer yok yeni baslayan cok bide burada ama dun aksam guzel istavrit vardı
Aynen isyerim orda oldugu icin takiliyorum bende buradaMuhammed orayı sevmiyorum be kardeşim,
pijama ile balık tutmaya gelenler oluyor😀😀