Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Iyi dilekleriniz için tekrardan teşekkür ederim,
Konu zaten benden rapor bekleme durumundan buralara geldi 🙂
Bora abinin dediği çok doğru biz bir aileyiz bu işe maddi çıkar gözetmeksizin gönül vermişiz nasıl ki Allah korusun bir vefat durumu olduğunda taziye de bulunuyorsak mutlu anlarda da bence de bunu birlikte paylaşmak gerekiyor,
Zaten balık raporları geldikçe forum gerçek amacını bulacaktır 😉
Rastgelsin

Akşam üstü çubukluya uğradım.Taç restorant önünde malzeme satan Oğuz kardeşimle çay içeyim dedim.(İnan'ın çok ilgili bir arkadaştır malzemeleride çok iyi av verir).sabah suyu 4 adet palamut aldık başka alanda olmadı dedi...bilginize

Allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat versin. Analı babalı büyüsünler inşallah.

Ercüment abim mükemmel hareketler bunlar cevrene değer veriyorsun. Ne kadar zararlı olduğunu biliyorsun hem bizlere hem de belki de o anda sizi izleyen insanlara örnek oluyorsunuz. Bu konuda bir iki dusuncem bulunmakta. Biliyorsunuz kedi kuşlar vs çöpten yemek aramaya alışık hayvanlar. Çöpe bile atsak özellikle iğneli misinalar onlara zarar verebilmektedir. Her balıkçının bana göre yanında kolay açılmayacak yirtilmayacak bir malzeme olması lazım ki coplerimiz bile orda muhafaza edilip atılması gerekir. Benim yaşım daha küçük pek az tecrübem var hayatla ilgili fakat başka birşey de kafamı kurcalamakta 3-4 senedir sigara kullanmaktayim. İzmaritler hayli hayli beni dusundurmekte ve bunları muhafaza edip yine çöpe gönül rahatlığıyla atmak için ne kullanmak gerekmektedir. Saygılarımla .

Devrem hoş geldin.Eline koluna sağlık,
Balıklarda tam istavrit.Arada hamsi çıktımı.
Gırgırlar baya hamsi almış gece.

Devrem sağol Hamsi hiç çıkmadı alan'da yoktu,
yanlız istavritleri kovalayan bir şey olduğu açıkca belliydi
balık hızlı bir şekilde girip çıkıyordu.

Allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat versin. Analı babalı büyüsünler inşallah.

Ercüment abim mükemmel hareketler bunlar cevrene değer veriyorsun. Ne kadar zararlı olduğunu biliyorsun hem bizlere hem de belki de o anda sizi izleyen insanlara örnek oluyorsunuz. Bu konuda bir iki dusuncem bulunmakta. Biliyorsunuz kedi kuşlar vs çöpten yemek aramaya alışık hayvanlar. Çöpe bile atsak özellikle iğneli misinalar onlara zarar verebilmektedir. Her balıkçının bana göre yanında kolay açılmayacak yirtilmayacak bir malzeme olması lazım ki coplerimiz bile orda muhafaza edilip atılması gerekir. Benim yaşım daha küçük pek az tecrübem var hayatla ilgili fakat başka birşey de kafamı kurcalamakta 3-4 senedir sigara kullanmaktayim. İzmaritler hayli hayli beni dusundurmekte ve bunları muhafaza edip yine çöpe gönül rahatlığıyla atmak için ne kullanmak gerekmektedir. Saygılarımla .

Yiğit avlaklarda sağa-sola atılmış kullan-at bardaklarından muhakkak bulursun,
bir tanesinin içine biraz su koy, küllük niyetine kullanabilirsin, sonrada gönül rahatlığı ile çöpe bırakırsın.😉
ben atık misinaları çantaya atıp iğneleri alıyorum sonrada çift poşete koyup sıkıca bağlayıp çöpe atıyorum,
önceki yıllarda soba kullandığımızda biriktirip yakıyordum,
misina'nın tabiatta çözülmesi 600 yıl sürüyormuş.

Ustalara sualimdir;
Palamut kosteklerini bedene siralarken aralik ne kadar olmalı? 20 cm köstek uzunluğu (iğne boyu dahil) için iki köstek arası kaç cm olmalı.
İstavritte 12 cm köstek için aralığı 15-16 cm bırakıyorum. Aynı mantık geçerli olur mu yoksa iğneler birbirine değmeyecek şekilde daha geniş bir aralık mi olmalı?
"Yahu palamut yokki capariyi napacaksin " dediğinizi duyar gibiyim. Belki lazım olur dedim, erinmedim yaptım 🙂

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış Merhaba
iğneler birbirini öpmeyecek şekilde bedene bağlanır.
20 cm lik köstekte aralık 40 cm olması gerekir.
rastgele.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back