bosporus fisher
Daimi Üye
Sabah Anadolu yakasındaydım bazen iri bazen vanoz çıktı bana vanoz denk geldi geri saldım lakin başka salan görmedim herkes kovaya indirdi valla
Sabah Anadolu yakasındaydım bazen iri bazen vanoz çıktı bana vanoz denk geldi geri saldım lakin başka salan görmedim herkes kovaya indirdi valla
Gayet güzel bir balık devamı da rastgelsinherkese iyi forumlar. bugun saat on onbir gibi boğaza indim calısmaya basladım. balık cok seyrekti ama boylar fena değildi. tam dönüş için son 3 atısı yaparken 2. atısta baaaam bu paşa geldi sonra o motivasyonla devam ederken bitane daha yakaladım, işim olduğu için kısa süre sonra bırakıp döndüm. görseldeki kırk cm geldi bu sezonki en iri balığım, insallah devamı gelir. anadolu yakasından alındı. balık asırı nazlı bugun. durum boyle, tekrardan iyi forumlar dilerim 🙂
Bugün beykozdaki kursuma geçmeden önce bir çubuklu yaptım. @hamdialev hocam ile tanışma fırsatı buldum ve sağolsun saatlere kovaladığı ve zor bela denk getirdiği iki balığıda bana verdi. Buradan bir kez daha kendisine teşekkür etmek istiyorum. Dün forumda sorduğum ipi bugün yeni makine ile test etme fırsatı buldum ve çok memnun kaldım. Uzun zaman dolapta bekleyen stella yı bu zamana kadar kullanmadığım için ayrıca pişman oldum. Boyu çok aham şaham olmasa da bende yeni takım ile bir adet çingene alarak siftah yapmış oldum.![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de tanistigimiza memnun oldum 🙂 Bize balık değil, muhabbet lazım 🙂 Afiyet olsun 🙂Bugün beykozdaki kursuma geçmeden önce bir çubuklu yaptım. @hamdialev hocam ile tanışma fırsatı buldum ve sağolsun saatlere kovaladığı ve zor bela denk getirdiği iki balığıda bana verdi. Buradan bir kez daha kendisine teşekkür etmek istiyorum. Dün forumda sorduğum ipi bugün yeni makine ile test etme fırsatı buldum ve çok memnun kaldım. Uzun zaman dolapta bekleyen stella yı bu zamana kadar kullanmadığım için ayrıca pişman oldum. Boyu çok aham şaham olmasa da bende yeni takım ile bir adet çingene alarak siftah yapmış oldum.![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi