Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Herkese merhaba, yarın sabaha karsi, cubukluyu denemeyi düşünüyoruz. İnşaallah yağmurlu olmaz Daha önce oraya hiç gitmedik kurşunsuz rapala ve kasık deneyecegiz, deneyimli olan arkadaslardan yardim rica ederim.

Şu alttakilerin 4 tanesi rapor takipçisi 😀
Hiç paylaşım mesaj ıvır zıvır yok. direk balık nerde bir bakalım ona göre damlayalım durumları 🙂
  1. (link)
  2. (link)
  3. (link)
  4. (link)
  5. (link)
  6. (link)
  7. (link)
  8. (link)
  9. (link)
  10. (link)
  11. (link)
  12. (link)
  13. (link)
  14. (link)
  15. (link)
  16. (link)
  17. (link)
  18. (link)
  19. (link)
  20. (link)
  21. (link)
  22. (link)

o zaman yarın balık yapmaz ve pazargünü ortalık şenlenir

pazar gunu mahser gunu gıbı olur ayrıca sen olmayınca nedense kısmetım acılıyor sen olunca balık bıcak gıbı kesıyor 🙂 en son sen meranın sag tarafında cebellesırken ben sol tarafta balıgı goturuyor ıdım ne zaman sol tarafa gectın balık bıcak gıbı kestı hatırlatırım 😉

Hafta içi de gidecekmisin Vural

abı hafta ıcı hastane randevum var bu gun doktor kalp kapakcıgımda hasar meydana geldıgını soyledı dogru tedavı yapılmazsa kalp naklı bıle olucagını soyledı morelımı alt ust ettı 🙁 morelımı duzeltmek ıcın yarın ılk palamut sezonu acılısını yapmayı dusunuyorum daha oncesı ıcınde balık kucuk dıye gıtmıyordum balıga hafta ıcıde hastane pesınde kosucam 🙁

Hiç paylaşım mesaj ıvır zıvır yok. direk balık nerde bir bakalım ona göre damlayalım durumları 🙂
  1. (link)
  2. (link)
  3. (link)
  4. (link)
  5. (link)
  6. (link)
  7. (link)
  8. (link)
  9. (link)
  10. (link)
  11. (link)
  12. (link)
  13. (link)
  14. (link)
  15. (link)
  16. (link)
  17. (link)
  18. (link)
  19. (link)
  20. (link)
  21. (link)
  22. (link)
Adım çıkcak diye çok korktum 😉 Balık tutamıyoruzki paylaşım yapalım 😉

😀 13 mesaj yine iyi, o listedeki 4 kişi 0,0,0 😀 belli ki biri yazsa da yapışsak durumları 😀

1. (link)
  2. (link)
  3. (link)
  4. (link)
  5. (link)
  6. (link)
  7. (link)
  8. (link)
  9. (link)
  10. (link)
  11. (link)
  12. (link)
  13. (link)
  14. (link)
  15. (link)
  16. (link)
  17. (link)
  18. (link)
  19. (link)
  20. (link)
  21. (link)
  22. (link)
kimin durumunun ne olduğuna nasıl kanat getirdin hocam? sen belki deniyoruzda balık denk getiremiyoruz rapora değer birşey yok olamazmı? mera sorup duranlarla karıştırıyorsun sen bence o isimlerini yazdıklarının bir çoğuda eminimki mera nere balık nerde modunda değil tamamen bu işe gönül vermiş balık olmasada bu işten keyif alan insanlar..

kapakçığı değiştiremiyorlarmıymış, 20 seneden fazla zaman önce babamınkini değiştirdiler saat gibi ses geliyordu tıktıktık 🙂

abı hafta ıcı hastane randevum var bu gun doktor kalp kapakcıgımda hasar meydana geldıgını soyledı dogru tedavı yapılmazsa kalp naklı bıle olucagını soyledı morelımı alt ust ettı 🙁 morelımı duzeltmek ıcın yarın ılk palamut sezonu acılısını yapmayı dusunuyorum daha oncesı ıcınde balık kucuk dıye gıtmıyordum balıga hafta ıcıde hastane pesınde kosucam 🙁
Çok geçmiş olsun Vural Allah şifa versin

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back