shimano time yarın yollarda 🙂 yarın cubuklu hayal kahvesınde gorusmek uzere esenle kalın 🙂 sımdıden tum hobıdaslara rast gelsın.
o zaman yarın balık yapmaz ve pazargünü ortalık şenlenir
shimano time yarın yollarda 🙂 yarın cubuklu hayal kahvesınde gorusmek uzere esenle kalın 🙂 sımdıden tum hobıdaslara rast gelsın.
o zaman yarın balık yapmaz ve pazargünü ortalık şenlenir
Hafta içi de gidecekmisin Vural
Adım çıkcak diye çok korktum 😉 Balık tutamıyoruzki paylaşım yapalım 😉Şu alttakilerin 4 tanesi rapor takipçisi 😀
Hiç paylaşım mesaj ıvır zıvır yok. direk balık nerde bir bakalım ona göre damlayalım durumları 🙂
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
kimin durumunun ne olduğuna nasıl kanat getirdin hocam? sen belki deniyoruzda balık denk getiremiyoruz rapora değer birşey yok olamazmı? mera sorup duranlarla karıştırıyorsun sen bence o isimlerini yazdıklarının bir çoğuda eminimki mera nere balık nerde modunda değil tamamen bu işe gönül vermiş balık olmasada bu işten keyif alan insanlar..Şu alttakilerin 4 tanesi rapor takipçisi 😀
Hiç paylaşım mesaj ıvır zıvır yok. direk balık nerde bir bakalım ona göre damlayalım durumları 🙂
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
Çok geçmiş olsun Vural Allah şifa versinabı hafta ıcı hastane randevum var bu gun doktor kalp kapakcıgımda hasar meydana geldıgını soyledı dogru tedavı yapılmazsa kalp naklı bıle olucagını soyledı morelımı alt ust ettı 🙁 morelımı duzeltmek ıcın yarın ılk palamut sezonu acılısını yapmayı dusunuyorum daha oncesı ıcınde balık kucuk dıye gıtmıyordum balıga hafta ıcıde hastane pesınde kosucam 🙁