Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Eşref abi daha internet ve forumlar yaygın değilken, hep akıntısız meralarda avlanmaktan bıkıp yeni bir olta alıp ben Boğaz'a gideceğim deyip Üsküdar'a gitmiştim. Derlerdi Boğaz akıntılıdır, zordur diye. Ne biliyim en zorlu meralardan biri olduğunu. O günde Nasıl bir akıntı var anlatamam. Elimde orta sınıf altı bir makina sar da sar. Dedimki burada iki günde insan Rambo olur çıkar. Ne kol kalmıştı ne de bilek 🙂

Şimdiki gençler şanslı, her türlü bilgi forumda mevcut, bilgiye erişmek kolay.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen üsküdarda pişe,pişe, ne güzel avlar gerçekleştirdin.
Ama en çok sevdiğim senin sessiz efendiliğin.

Alınma yokda .doğrudur formu takip ederim ama çubukluda uskudarda at cek palamut yazılsa gitmem mesela .
Bu bir tercih merada benim tercihlerim vardır.
Bu uzun mesele....

Ama uzun yıllar bu sevdaya gonul ve emek verince ilginç anılarda oluyor.
Sene kaç bilemiyorum.ama böyle formlar internet yok .hafta içi izin aldım Armavutkoyde yemli cinekop tutuyorum
30 tane kadar sarıkanat ve 1 tanede kaba lüfer tuttum.neyse cumartesi oldu gene balığa geldim bir kalabalık bir kalabalık ama acayıp yer yok dedim ne oluyor.
Rahmetli oltacı Tahsin amca vardı.sordum hayırdır ne oluyor dedim.Aynen dediği.Sorma hafta içi lüfer almışlar duyanda gelmiş dedi.Vay be dedim Nasıl duyulmuş.Sen nerden duydun dedi .Tutan bendim dedim.Ama birtane Tuttum başkada tıtan olmadı dedim şöyle baktı saklayamadınmı kerata ne reklam yapıyosun dedi.....
zevk ,keyifle okudum.

Tuzlada 5-10 dakika mercanda dolu yağdı,ardında yağmur ve rüzgar nefes aldmıradı.
gelip geçer inşallah.Kestane Karası Fırtınası .
En tehlikeli değmesin istanbuluma.
https://(link)

Son düzenleme:
Burasımı ?
🤣🤣🤣
poyraz.jpg
Tam zarganalık bi su görünüyor

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back