Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bugün yine nazlı balığımız zargananın peşindeyim amaç balık tutmak değil mera keşfetmek bugün geçen gün Beşiktaş sahilde otururken zargana geçişi gördüm suda bugünde takımı taklavatı topladım test etmeye gidiyorum Başlık şu beşiktaş sahilde zargana yaparmı 🙂))

Cümleten selamünaleyküm;
Uzun zamandır böyle bir site-forum arıyordum. Güncel balık durumunun bilgisini alabileceğim. Sonunda buldum 🙂 Genelde yeniköy ve aşiyan bölgesine gidiyorum. Tüm balık sever abilerime kardeşlerime rastgelsin. Bol avlar.

Cümleten selamünaleyküm;
Uzun zamandır böyle bir site-forum arıyordum. Güncel balık durumunun bilgisini alabileceğim. Sonunda buldum 🙂 Genelde yeniköy ve aşiyan bölgesine gidiyorum. Tüm balık sever abilerime kardeşlerime rastgelsin. Bol avlar.
Aramıza hoş geldiniz.

Bugün saat 10'oo yeğeni boğaza gezmeye götürdüm, olta falan almadım yanıma.

Tarabya'da kalabalık yok herkes istirahatta, balık alan varmı-yokmu kovalara bakmadım adetim değil çünki

Tarabya'dan sonra Tokmak burnu Kalender-Emirgan istavrit alıyorlar
palamuta çalışan var ama boş
Aşiyan'da birkaç kişi istavrite atıyor yok
Çamlıbahçe tek tük istavrit
Arnavutköy istavrit çok yok
Kuruçeşmede kimse göremedim
avlak'lar da çok kalabalık değildi.
Karaköye uğramadım oranın durumunu bilmiyorum,
balığa çıkacaklara
bol şanslar-Rastgele.

Arkadaslar atıs konusunda aman dıkkat edın bu gun bır hobıdasımız atıs yaptıkdan sonra dengesını kaybedıp denıze dustu malesef 🙁 ahalı allahtan hemen dusen arkadasımıza anında mudahale ettı dahada kotusu olabılırdı cok sukur daha kotusu olmadı .atıs konusunda yeterlı tecrubeye sahıp degılsenız bol bol antıraman yapın dıkkatlı bır sekılde kendınızı yeterlı sevıyede hıssıttıgınız an atıs yapmaya baslayın tum hobıdaslara rast gelsın.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back