Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Forumun en çok okunan kısmı sanırım bu başlık . Bu yüzden de rapor dışında bir çok konuya ev sahipliği yapıyor. Forumda canlı sohbet tarzı bir kısım mi olsa acaba ? Aksi taktirde başlık amacı dışına çıkıyor gibi.
nurtekin
Cemil abi bunun için shimano cafeyi açmıştı.. yanlış hatırlamıyorsam

inş abi 🙂 ama hırstan çok heyecan var evde balık tutuyor gibiyim 😀
Kerem kardeş bu heyecan ile gidersen 3-5 seneye iyi balıkçı olabilirsin 😉
Ne yap et Kenan'ın yanından ayrılma kuyruğu gibi gez miçosu ol boğazda görüp görebileceğim en iyi balıkçılardan biridir kendisi,
O neye atıyorsa ona at kaşıksa kaşık,çapariyse çapari, rapalaysa rapala. ...vb
Boşa olta sallamaz Kenan bir balığı deniyorsa belli ki diğerleri vasat o balık hızlıdır 😉
Nereye atıyor, nasıl çekiyor kaç gr atıyor bunları iyi takip et önünde 10 numara bir referansın var aynı merada avlanıyorsunuz genellikle bu şansı iyi değerlendir,
Rastgelsin

Forumda cok ıyı ustad ,abılerımız, kardeslerımız var ıdı bır cogu forumdan ayrıldı kendılerıne gore haklı sebeplerı var ıdı boylesıne degerlı kardeslerımızın forumdan uzaklasması yerıne onları buraya baglamanın bır yolu bulunmalı dıye dusunuyorum.

2010 dan beri bu forumu takip ederim .Bazen uzaktan,zaman zaman çok aktif bazende uzun aralıklarla .malesef forumlarda bir süre sonra bu sıkıntılar baş gösteriyor.
birçok şeyi internette yeva forumlarda araştırarak öğrendim katkısını yatsıyamam .özelliklede bazı avcılıklarda iyice uzmanlaşmış ustadları takip etmek ,paylaşımlarından yararlanmak gerçekende biz amatörler için bulunmaz hazineler bencede.

Kerem kardeş bu heyecan ile gidersen 3-5 seneye iyi balıkçı olabilirsin 😉
Ne yap et Kenan'ın yanından ayrılma kuyruğu gibi gez miçosu ol boğazda görüp görebileceğim en iyi balıkçılardan biridir kendisi,
O neye atıyorsa ona at kaşıksa kaşık,çapariyse çapari, rapalaysa rapala. ...vb
Boşa olta sallamaz Kenan bir balığı deniyorsa belli ki diğerleri vasat o balık hızlıdır 😉
Nereye atıyor, nasıl çekiyor kaç gr atıyor bunları iyi takip et önünde 10 numara bir referansın var aynı merada avlanıyorsunuz genellikle bu şansı iyi değerlendir,
Rastgelsin
şu aralar karakoyde goruyom 🙂 ama kazmalıgım dan adamın üstüne atıyom o kadar insan var bi tek onunkine gidiyor futboldaki mac gibi herkesi geçiyom en son kenan abininkine takiliyor.Bisey cektim zannediyom 😀

@Paşşa abi kaşık satışını sonlandırmıştım, ama merada denk gelirsen senin için ayarlarım tabi ki.
Sağolasın gazi @gsozata kardeşim kaşık satışını sonlandırdığını biliyorum sağolsun arkadaşlar biz konuyu fark edene kadar ne var ne yok silip süpürmüşler, hani dedim belki yeniden ürettiysen diye sormuştum malum piyasada saçma sapan şeyler satılıyor cuma günü İstoç da bir balık malzemecisinde bildiğin teneke incecik kaşık üstünde çıkartma felanda yok bir tarafında üçlü iğne bir tarafında sadece bir halka ,birde üstüne maheretmiş gibi iki buçuk lira yazmış yuh dedim çıkdım dükkandan.

@Paşşa Abi benim hamurumda ticaret mayası olmadığı için açıkçası beni biraz yordu.

Yaptırdığım topu topu 1600 adet civarı bir şeydi. Sonra bir baktım ki sırf lazer kesimi için gittiğim yola 50 liralık benzin yakmışım.

İlk başlarda insan bir heyecan ile yapmaya başlıyor sonradan yaptıkça işin zorlukları ve maliyeti ortaya çıkıyor. Tek tek tüm kaşıkları zımparala, çapağını al, yurt dışından özel hologram getirt + uygula + muhafaza etmeye çalış + pazarlamaya çalış.

@Paşşa Abi benim hamurumda ticaret mayası olmadığı için açıkçası beni biraz yordu.

Yaptırdığım topu topu 1600 adet civarı bir şeydi. Sonra bir baktım ki sırf lazer kesimi için gittiğim yola 50 liralık benzin yakmışım.

İlk başlarda insan bir heyecan ile yapmaya başlıyor sonradan yaptıkça işin zorlukları ve maliyeti ortaya çıkıyor. Tek tek tüm kaşıkları zımparala, çapağını al, yurt dışından özel hologram getirt + uygula + muhafaza etmeye çalış + pazarlamaya çalış.

Abi eger yaparsan 20 adet alicam

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back