Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Her şey nasip kısmet işi aynı meraya üst üste 10 kere gidersin kılçık çıkmaz 1 gün gitmessin lüferler kofanalar hava uçuşur 🙂
Tavsiyem bu aralar meraları boş bırakmayın ciddi bir lüfer akışı var suların bozulmasıyla kıyılar daha da şenlenir 😉
fırsat bulup evden kaçabildikçe gidiyoruz ustam doğru diyorsunuz mera olayını şakasına yazdım zaten o konu çok sıkıntılı 🙂 rast gelsin oltanız boş kalmasın

Her şey nasip kısmet işi aynı meraya üst üste 10 kere gidersin kılçık çıkmaz 1 gün gitmessin lüferler kofanalar hava uçuşur 🙂
Tavsiyem bu aralar meraları boş bırakmayın ciddi bir lüfer akışı var suların bozulmasıyla kıyılar daha da şenlenir 😉
gaza getiriyosunuz fazla gaz iyi değildir 😀

🙂
O koyun insanlari bilir hatta orada tanıdığı olamayan dışarıdan giden bir cok kişi sıfır çeker
Senenin iki uc gunu balik yaslanir bilen denk gelen alir saygılar
Saygılar benden dostum..Köyün insanları genelde uzatma ve volicilik yaparlar ve çoğunu tanırım...Kıyıcılığı sizler kadar bilmediklerini düşündüğüm için böyle yazdım..

Doğru söze ne denir.🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back