Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Allah'ın izniyle kızımı sağ saglim kucağıma aldım 🙂
Eşim de iyi çok şükür Rabbim ömrünü uzun etsin vatana millete ve ailemize hayırlı evlat nasip eder inşallah,
Rastgelsin

Allah analı babalı büyümesini nasip etsin, öncelik ailesi olmak üzere vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah. Sizi ve eşinizi çok tebrik ediyorum, evli ve çocuklu (hatta bebekli) klübüne hoşgeldiniz 🙂 Evlat sahibi olmanın tadını bir ömür sürmeniz dileğiyle..

17:10 kısmında dişlileri görünce canım çekti 😕
kardeşim bugun nasıl fotoğraflı rapor yayınladı isen bundan sonra sadece sana ait olan fotoğraflı ve video lu raporlari arar benim gözlerim onun haricindekileri görmez olabilirim kusura bakma ona gore paylaşımlarının bol nasibinin açık olmasını dilerim rast gelsin 🙂

kardeşim bugun nasıl fotoğraflı rapor yayınladı isen bundan sonra sadece sana ait olan fotoğraflı ve video lu raporlari arar benim gözlerim onun haricindekileri görmez olabilirim kusura bakma ona gore paylaşımlarının bol nasibinin açık olmasını dilerim rast gelsin 🙂
saol sabri abi rapor oldukça yollarım 😀 kışta geldi sayılır dişliler bi başlasin ne fotolar atarim 🙂

(lüfer mi !!!!) ihtimal vermiyorum ama inş.yanılırım.... bu sene çok zor yinede rastgelsin
Abi sen yapma bari 🙁 o lüfer bulucaz Allah'ın izniyle çalışmalara devam yılmadan her gün yoklama yapıyorum evet yaprak çok çıkıyor morelim bozuluyor lakin pes etmiyorum aramaya ve çalışmalara tam gaz devam 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdiden yazayım.Nasipse yarın sabah çubuklu taç res. önünde olacağım.Malzeme satan Oğuz’a Zafer kim derseniz beni size gösteririr.
Buradan arkadaşlar belki gelir diye nevaleyi biraz fazla yapıyorum.
Çekinmenize gerek yok arkadaşlar soramam utanırım diyorsanız eğer kıyıda müthiş yakışıklı 44 ama en fazla 30/35 gösteren birini görürseniz ben o adamım İşte.Görüşmek üzere hayırlı cumalar
Abi mesajina okurken koptum kendin bahsederken alta bi de cep tel no cıkıcak sandım 🙂

2017 Eylül -Kasım arası forumdaki arkadaşlarımıza hayırlı oldu.Çoğu arkadaşımızın bebekleri dünyaya geldi.Benimde bir kızım oldu 02.10.2017 tarihinde aramıza katıldı.Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Allah cumlesiyle birlikte sizlerinde yavrularini size bagislasin cocuk evin nesesi , ısıgı 2 gun once kizima biraz sesimi yukselttim ertesi gun cicek aldım baristik🙂 onlarin aski sesi bu kirlenmis dunyanin pasını siliyo yasama mucadele etme sevki veriyo Allah'ım yegenlerime saglikli mutlu uzun uzun omurler versin InsaAllah

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back