Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ya bu arada bisey sormak istiyorum affiniza siginarak spider surf kamis aldim boyunu 4.20 olarak biliyorum ustundede oyle yaziyor fakat boy 4.07 bu normalmidir sizce 13 cm lik fark
mağazadan sıfırmı aldınız.

2-3 santim boylarda farklılıklar olabiliyor. 13 santim sıfır kamışta olmaz.

Lüfere gerek yok aslında ... istavrit de iyidir ... düşünsenize rapalalarımıza böyle istavritlerin atladığını 🙂

9 kilo 200 gramlık istavrit şaşırttı.Marmara Denizi’nde yakalanan dev istavriti 200 TL’ye satışa sunan balıkçı Ömer Kocaman, 25 yıldır balıkçılık yaptığını fakat böylesi büyük bir istavritle ilk kez karşılaştığını söyledi.

1.jpeg

2.jpeg
Ben bu balığın Caranx Crysos(Tral-Trakul Balığı olduğunu düşünüyorum. Vücut yapısı ve yüzgeçleri neredeyse aynı.
images (2).jpg
images (1).jpg

Ya bu arada bisey sormak istiyorum affiniza siginarak spider surf kamis aldim boyunu 4.20 olarak biliyorum ustundede oyle yaziyor fakat boy 4.07 bu normalmidir sizce 13 cm lik fark
+- 5-10 normal fazlası degil. Ama kamisin specification larinda soyler buyuk ihtimal, acik boy x-y arasi diye...

Ve nihayet prenses teşrif etti. Hayatımda ilk kez dede oldum. Rabbim tüm kullarına torun sahibi olmayı nasip etsin. Rabbim tüm evlatlarımıza-torunlarımıza hayırlı, uğurlu, huzurlu, bereketli, başarılı, vatanına,insanlığa, ailesine, dinine bağlı insan gibi insan olmayı, her türlü fenalıktan uzak olmayı nasip etsin. Torunlarını göremeden ahirete intikal etmiş tüm büyüklerimize cennetini nasip etsin. Rabbim hayattaki büyüklerimize vucut ve akıl sağlığı, huzur nasip etsin. Amin.

Dosyalar

• IMG_8505.JPG
    IMG_8505.JPG
    79.2 KB · Okunma: 896
Ve nihayet prenses teşrif etti. Hayatımda ilk kez dede oldum. Rabbim tüm kullarına torun sahibi olmayı nasip etsin. Rabbim tüm evlatlarımıza-torunlarımıza hayırlı, uğurlu, huzurlu, bereketli, başarılı, vatanına,insanlığa, ailesine, dinine bağlı insan gibi insan olmayı, her türlü fenalıktan uzak olmayı nasip etsin. Torunlarını göremeden ahirete intikal etmiş tüm büyüklerimize cennetini nasip etsin. Rabbim hayattaki büyüklerimize vucut ve akıl sağlığı, huzur nasip etsin. Amin.
Amin Cümlemize İnşallah.
Allah torununuza hayırlı, sağlıklı, bereketli uzun ömürler versin. Dünyası Ahireti Hayırlı uğurlu olsun...

Gözün aydın abi, güzel duan için bin kere amin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back