metehansamim
Daimi Üye
O tarz yapılan işe avcılık denmez çarpma diyorlar, balıkları büyük iğnelere denk getirip yaralamaktan başka bişey yaptıkları yok
kesinlikle katılıyorum çünki yaralı kaçan çok balık oluyordur eminim ....
Son düzenleme:
O tarz yapılan işe avcılık denmez çarpma diyorlar, balıkları büyük iğnelere denk getirip yaralamaktan başka bişey yaptıkları yok
iyi haber ☺ bi denemek lazım inş devam ediyordursaat 16-17 civarı karaköy iskele kenarı vapurların arası herzamanki gibi kalabalıktı çapari atıyorlardı , ben karaköy iskeleyide pek sevmiyorum kalabalık oluyor helede çok acemi yanına gelip üstüne üstüne atınca ne tarafa kaçacağını şaşırıyor insan ...
sarayburnunu bilmiyorum bugün ne alemde ... sarayburnunda 5 gün önce palamut vardı , sabah erken uzak mesafe atabilenler almışlar saat 7 - 9 arası ..
şikayeti de yazsaydınız buraya okusaydık. sanırım limitaltı balık satışını yazdınız ?
Yasal limitlerin balığın yumurtlama boyutlarına göre düzenlenmesi, kıyıya yakın yerlere ağ atılması, midyeciler, avlanan balıklar denetlenmediği gibi tezgahların da denetlenmemesi vb. bir çok şey yazdım.Şikayetçinin talebine göre kurumlar arasında uygun yazışmalar yapılır.
Zabıtalar denetim yapıldı tezgahlarda limit altı balık yok der.
Belediye kaymakamlığa yazar, kaymakamlık Valiliğe yazar, Valilik ilgili bakanlığa yazar.
O ona yazar , o ona... ''Denetimlerde Limit altı balığa rastlanmamıştır.''
''Yapraklar'' yazışmalar sayfalarında kaybolur gider....
Eğitim Şart...
Tekneden tavalık istavritiimizi aldık birde salata,öğleden sonra yeriz.
Ne diyorsun yaDün Üsküdar radar güzel palamut yapmış dediklerine göre