Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tşkr ederim Eşref Abi sizinle tanışmak nasip olmadı yakınızda aslında siz tuzla ben Kaynarca inşallah bi sohbet ortamımız olur saygılar
Bayağı uzakmışız.🙂
haftanın iki günü pendik marinadayım,tuzla balıkçılık kooparitifi ve üsküdarda
oluyorum.Görüşelim havalar güzelken spinde yapıyorsan yaparız bir org.

Merhaba,
Bu makine spin e mi yoksa surf e mi uygun ?

MITCHEL AVOCETIV SILVER FD 6000 MAKİNE MITCHELL
ÖZELLİKLER
- Ağırlık : 374 g.
- Rulmanlar : 6 + 1
- Tur = 76 cm
- Oran : 4,9:1
- Kapasite : 220, 30/100 misina
- Ön kalama
BİLEŞEN
6 rulman ve geri dönme önleyici. Çok diskli frenleme sistemi. Büyük Pick-up. Alüminyum bobin.Yedek grafit bobin

(link)

H.sonu herzamanki mekanım olan Beylerbeyi'ndeydim. C.tesi cok bol ve iri istavrit vardı. Hava su mükemmeldi. Herkes bolca aldı nasibini. Pazar günü biraz geç gittim. Sabahtan gelenler almis biraz. Ogleden sonra tamamen kesti ve cok akıntı oldu. Saygılarımla...71643 dosyayı görüntüle
Manzara mutis parliyor mubarek afiyet olsun

Eyvallah kardeşim çalışan alır yapacak birşey yok, bu arada o sahte nedir ya kendo da var mı öyle bir model?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi modifiyeli pembe yanak killer 8cm 😉
Altına ve üstüne sarı kalem çektim
Kendoları verince buna devam ettim almer de satılıyor 3TL iken stok yaptım ilk kullananlardan biriyim şimdilerde 7-8TL gibi bir rakam olmuş

Merhaba,
Bu makine spin e mi yoksa surf e mi uygun ?

MITCHEL AVOCETIV SILVER FD 6000 MAKİNE MITCHELL
ÖZELLİKLER
- Ağırlık : 374 g.
- Rulmanlar : 6 + 1
- Tur = 76 cm
- Oran : 4,9:1
- Kapasite : 220, 30/100 misina
- Ön kalama
BİLEŞEN
6 rulman ve geri dönme önleyici. Çok diskli frenleme sistemi. Büyük Pick-up. Alüminyum bobin.Yedek grafit bobin

(link)
İkisine de uygun değil kardeşim spin için büyük ve ağır, surf için sarimi az ve hafif, ikisinin ortası shore jig için uygun sayılır ama bana sorarsan on numara beş yıldız istavrit makinası

Ufuk abi gerçekten yoruldum şaka değil uzun süredir 200gr üzerine çıkmıyordum ama mecbur kaldım yanlış anlaşılmasın sabah 3-5 balık çıkmış benden sonra sadece benim dışımda toplamda 2 balık gördüm,
Bir çok usta kişi de vardı Zafer abi,Yüksel abi falan da ama onlar denk getiremedi ben bir ara suyuna girdim elimi uydurdum peş peşe 3 tane aldim sonra 1 saatte 1 e düştü zaten çogu usta uğraşmayıp kahvede kağıda gittiler 🙂
Adamlar hemen hemen her gün orda illaki bir gün hızlı balığa denk geliyorlar,
Mesela koray hoca pazartesi çok iyi olduğunu söyledi "sen olsan 20 parça alırdın dedi".
Benim onlardan tek avantajım onlara göre gençliğim ve bitmek tükenmek bilmeyen azmim o kadar 😉
Not: Bu arada 2 tane kendo verdim neredeyse 30TL kolay değil o sularda 220gr ile balık aramak boğaz verdiginden çok götürüyor artık maalesef 🙁
Şenel'e gün doğuyor 🙂
Rastgelsin

İmreniyorum şu zamanlarda balığa gidenlere. Kurşun arkası gerçekten yorucu. Ancak yine de meraların tenha olduğu, soğuk ve seyrek de olsa balıklı bu günler en güzel günler. Sıcak günlerde kalabalığa bir de boğazın sahibi ustalar(!) eklenince iyice işkence oluyor. Keşke fırsat bulsam da şu günlerde hafta içi gidebilsem.

İkisine de uygun değil kardeşim spin için büyük ve ağır, surf için sarimi az ve hafif, ikisinin ortası shore jig için uygun sayılır ama bana sorarsan on numara beş yıldız istavrit makinası

0,16 mm Seaknight monster W8 den 400 m sarım yapılır sanırım.Bu şekilde uygun bir kombinasyon olmaz mı?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back