İstanbul Boğaz balık avı raporu,
bu hafta bir gün boğaza kaçarım diye düşünüyordum, kısmet bugüne imiş,
hava lodos nereleri balık yapar, Sarayburnu, Galata köprü, Karaköyrıhtım
Sarayburnu ve Galata köprüsünde avlanmayı sevmiyorum,
Karaköy'de tıklım-tıklımdır en güzeli Lodosta Boğazın balık yapan bölgelerine doğru!
balık olmazsa Boğaz havası alıp dönerim diye düşünürken kendimi motorda boğaz yolunda buldum!
🙂
İl durak Kuruçeşme kazıklı yol!
biraz ortamı seyrettim çıkan balıklar çoğunlukla kraçe aralarında tek-tük kovaya atılacak İstavrit,
hımmmm bana göre değil, bana gelenin ben hepsini denize geri atarım,,,yola devam
Arnavutköy gene kraçe ile karışık ve kalabalık zaten burasınıda sevmiyorum, fotoya bile gerek duymadan devam yola,
Çamlıbahçe' su çok akıyor 250 gr kurşun atsan durmaz oltayı atacan sonra koşacan oltaya hakim olmak için zaten bir iki kişi var onlarda bank'larda oturuyor,
ondan sonra Aşiyan ne zamandır gitmemiştim,
geldiğimde şaşırdım, betonlar dökülmüş, kazıkların üstü betonlanmış Amatör balıkçılar için yerler yapılmış ve her yer balık tutmaya gelenler'le dolu,
yer yok nerdeyse!
2 gemi arası mahalleden arkadaşı gördüm, selam vermek için yanına girdim , tek tük istavrit geliyor boylar çok güzel,
birde güzel süpriz oldu buradan ,Siteden Gazi kardeşimde ordaymış oltasını toplayıp dönmeye çalışıyor,
hemen bir foto alalım dedik!
Rüzgardan sinüzit davasına her tarafını kapatmış!
🙂
bende şapşal-şapsal ağzı açık çıkmışım!
😀😀
yeni-yeni alışıyoruz akıllı telefonla selvi yapmaya!
Sabahtan Gazi 5-6 balık almış dönerken benim kovaya bıraktı balıkları!
Avlanma saat aralığı 10,oo-14,oo arası
takım çapari çevreden olta atıkları toplayıp kendi yaptığım karışık renkli takımla 30x12, 12 iğneli köstek arası uzun takım
Kurşun ağırlığı 125-160 gr aralığı
sular akıyor çünki!
Akşamlık tavalığı aldık!
Tavalık bu sefer 2-3 tavalık oldu,!
yarısı Babamlara!
😉
yaklaşık birbuçuk-2 kg,
çevrede 4-5 kg ve üstü alanlar'da vardı.
Herkeze bol şanslar
rastgelsin.