Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tamamen kısmet diyebiliriz cinekoplari istavrit için yaptığım çapari ile 50 Gr kurşunla aldım.Sarikanatlari ise 75 Gr kurşun arkası plastik kaşıkla alınmıştır.Kasigida orada kurşun çıkartan bir abiden aldım kaşığın iğnesi yoktu iğneyi de bendeki kasiklardan söküp taktık hatta iğne kırık ve pasliydi.

Kısmet işi lafı çok doğru, suyunu bulmak denk gelmek lazım , biz kaç sefer şahane ekipmanlarla gittik tık olmadı , siz iğnesiz plastik kaşıkla hazırlıksız gitmişsiniz almışsınız. Tebrikler!

Bu gün Avrupa yakası yenikoy Sarıyer arası istavrit yatı.
Sabah balık boyları daha güzeldi.
8:30 -11:30 arası Tarabya Kireçburnu arasında ara ara kessede istavrit yaptı.Her çekişte 1 tanede hamsi geldi illaki.Sahildeki kargamızda bol bol balık arakladı yine kovalardan.

Hamsi bana denk gelmedi ama etraftaki arkadaşlarda tek tek ve bazende çakı gibi boylara çıktı. Gencery nin dediği gibi kargalarda bazen neşeli görüntüler verdi.

Dün sabah erkenden dişli niyetine karaköy iskele yanına gittik, saat 6 dan 7,30 a kadar sadece 1 adet çinekop alabildim, toplamda ise 6 çinekop çıktı merada.
7,30 dan 9,15 kadar ise 1,600 gr istavrit almışım,boylar çok iyiydi, kraça hiç yoktu.
175 gr kurşun arkası hologramlı kırmızı kafa 7 cm rapala ile çalıştım, diğerleri limon ile aldılar çinekop u.
Syg.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back