Selcukatilan
Üye
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gözünden tanıdım dün benim takımı bu kesti
Kesinlikle çok haklısın bu akşam üstü bir ineyim dedim sarıyer tarafındayım ben çok kalabalık anlayış yok kısacası hiç gerek yok abi strese ben anlayışsız insana katlanamam abi tutmam olur biter. spine merak sardım (öğrenme çabası içindeyim )ona devam ederim sessiz sakin yerlerde en azından kafam rahat olur.Dün yemliye anadolu yakası boğazın üst taraflarına gittik . Biraz kalabalık dağılır diye 10 gibi çıktık evden . 10 buçuk gibi meradaydık . Tabiki mahşeri kalabalık dağılmamıştı . Bir kez daha istanbulda boğazda kıyı avını bırakmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu gördüm . Kalabalıktan uzaklaştık daha az balık çıkan aradaki mesafelerin 1 metre olduğu bölüme geçtik . Bir iki dolanmalar oldu ama şşükür kalabalıktan kaçanlarda düzgün insanlardıToplam 2 sarı 1 çinekop çıktı 4 yem kestirdik 3 tane kaldırırken düştü . Vakit varsa en temizi tekneden gece yemlisi . Kalabalık bölgeden küfürler bağırışmalar geliyordu yine . 50 100 tllik kamış makine ile 180 gr atmaya çalışanların kavgaları , kopan takım sesleri ve saçma hırsları . Birde gece şöyle bir tesbitim oldu . Balık çıkıyor diye 10ar cm arayla olta atanların olduğu yer leş gibi millet duvara tuvaletini yapıyor her yer iğne çöp kaynıyor kavga edenler küfür edenler. Balığın az çıktığı yerde insanlar 1 2 şer metre arayla akıntı daha fazla oltası takılan özür diliyor yerler tertemiz herkesin yanında çöpü var . Müzik dinleyenler var sesi kısık kiminin elinde çay kiminde bira insanlar gelip birbirine rasgele diyor . 50 metre arayla resmen medeniyet farkı vardı kısaca
![]()
Taze taze fleto istavritNeyle alınmıs abi bu![]()
Sirke işe yarıyor gerçekten, birde pratik bilgiler veren bir youtube kanalında tuzla ellerini ovuyorlardı koku için, daha denemedim ama mantıklı gelmişti.Sirkeyle elinizi ovalayıp yikarsaniz kokudan eser kalmaz
Sirke kesin çözüm başka birşey aramaya gerçekten ihtiyaç olmuyorSirke işe yarıyor gerçekten, birde pratik bilgiler veren bir youtube kanalında tuzla ellerini ovuyorlardı koku için, daha denemedim ama mantıklı gelmişti.
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir limonu ikiye kesip, iki tur ellerinize sıkıp ovarak susuz yıkayın.ben yemlinim ertrsi günü elimden kokuyu çıkaramıyorum. iş yerinde bütün gün elimde kolonya paefüm geziyorum.