Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
dün çinekop ve istavrit caparisine istavrit boyunda palamut yavruları denk geldi insanlara kimi saldı kimi kovaya attı bu mevsimde bu boy normal mi bilmiyorum
Gecen mudavimlerden biride almis yaprakta cikiyo bu durumda hala yavru var ama bu senenin baliklsri iri yinede

bizim iş yerinin orada bir balıkçı var yaprakları çinekop, birazcık büyüğünü sarıkanat diye tezgaha koymuş. hiçbiri alıkonulacak boylarda değil. akşamları iş çıkışı hep görüyorum.

durum heryerde aynı malesef denetleyen yok ki birde haberlerde denetle yapılıyor şu kadar balık el konuldu deniyor.

Kolyoz değil palamut yavrusuydu çıkanlar, sanırım erişkin balıkların geçerken bıraktığı yavrulardandır diye düşünüyorum. Kovaya alanlar konusu çok vahim, vicdanımız yok ne yazıkki.

Bu arkadaş, abim ile birlikte gittiğimiz avda, ben malzemeleri yerleştirip ava hazırlanırken benden önce davranan ve oltasını atıp "ben birazdan geliyorum gözün oltada olsun" diyen abimin oltasına takılan arkadaştır.

IMG_4772.JPG

Ben hızlıca oltaya koşup tasmalarken arka bankta oturan birisi de olayı kaydetmiş sağolsun. İsmini bilmiyorum ama ona teşekkür ediyorum.
Bu da videosu.

Bu arkadaş, abim ile birlikte gittiğimiz avda, ben malzemeleri yerleştirip ava hazırlanırken benden önce davranan ve oltasını atıp "ben birazdan geliyorum gözün oltada olsun" diyen abimin oltasına takılan arkadaştır.

82406 dosyayı görüntüle

Ben hızlıca oltaya koşup tasmalarken arka bankta oturan birisi de olayı kaydetmiş sağolsun. İsmini bilmiyorum ama ona teşekkür ediyorum.
Bu da videosu.

Takımda bir gariplik var, kurşun arkası yemli takım olmuş, bilinçlimi yapılmış bu takım acaba...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back