Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bu sene çok değişik ilk başta vanoz çingene palamutu başladı arkasına kiloya yakın palamutlar 2 kilo 3 kilo torikler sonra kaba çinekop sarı ve luferler girdi ar ara 10 15 cm yapraklar arkası yine iri dişli sonra 10 cm civarı vanozlar sonra torik kiraca boyunda yaprak simdi yine sarı ve lüfer arkası nasıl devam edicek çözemedim Sıralama temmuzdan bu gune

Darıca da avlanan yok mu yavv......bir şey çıkıyor mu?...çıkıyorsa ne çıkıyor?....nerede çıkıyor?....biri ses versin.....

Son düzenleme:
Saat 15:00-15:30 arasi halice indim. Aksam suyu yapayim diye ama baktim merada 2 tane yemli atandan baska kimse yoktu. Balik yoktur diye biraz düş kirikligiyla beraber buraya kadar gelmisken olta atmadan gitmek olmaz diye kurdum kursun arkasi takimlarini. Neyseki kismetimi aldim. 1 sarikanat 3 cinekop. Aksam ezaninda topladim takimlari.
1-2 yemci ve spinci arkadas geldi onlari izledim biraz. Spinde balik ciksaydi ben de salliyacaktim ama ne spinde nede yemlide balik cikmadi. 7gibi meradan ayrildim.
Yenikapi taraflarina spine gittim ama orada da atan kimse yoktu. Gelmisken orada da 15-20dk salladim oltayi ama kilcik yoktu. Daha da zorlamadan evin yolunu tuttum. 🙂
Herkese rasgelsin.
Sardalya ve istavritler yemli atan arkadastan alinmistir 🙂
CC8ECA59-1CD7-40E2-838A-E037366FD3F3.jpeg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back