Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Aynen. Salonun ortasına yaydım malzemeleri kamışı silip temizliyorum. Makinayı çıkardım siliyorum. Hanım ters ters yüzüme bakıyor.
Gazın var galiba diyor.
Biz ışın o kısmına gelmedik daha, sen hızlısın 🙂 benden bir adım öndesin 🙂 bende cumadan başlarım alıştırmaya 🙂

Salı akşamı LRF yapmak için hava durumu müsait gibi gözüküyordu. @FARUKSEZER abi ile sözleşip akşam indik. bece 1 e kadar pek balık alamadım faruk abi de 2 3 tane kadar yakalamıştı. gece 1 - 1:30 gibi ilk balığımı aldım. sonrasında devamı geldi. çöpler yüzünden çoğu zaman ava ara vermek zorunda kaldık. saat 4 4:30 a kadar seyrek olarak bu kadar yakalayabildim.
işin en güzel yanı faruk abinin kendi yaptığı sahte ile 7 tane balık alması oldu.
upload_2018-11-22_7-48-27.png
upload_2018-11-22_7-48-49.png

Bu arada yemli atanlar çok güzel boylarda dişli balık aldılar. akşam üstü de kurşun arkası güzel çinekop sarıkanat yapmış.
evet bunu bende test ettim bir haftadır sabahları iniyorum kendi adıma vasat bir av yapıyorum ama akşamları yemliye takılanlar sağlamm balık alıyolar diye hep duyuyordum yemliyi çok sevmiyorum aslında ama en sonda dün gece bende yemliye kaldım 18:00/01 arasında güzel balıklar aldık toplamda 35 parça oldu bize düşen ekdeki resimde herkese rast gelsin

Dosyalar

• A2E3EF37-549A-4196-99BD-5BEA7F964AE1.jpeg
    A2E3EF37-549A-4196-99BD-5BEA7F964AE1.jpeg
    60.3 KB · Okunma: 595
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back