saat 6 dan 9 a kadar ordaydım alan yoktu bu balıklar hep benim gitmemi bekliyor zaten 🙂🙂
Yada balon çok 😉
saat 6 dan 9 a kadar ordaydım alan yoktu bu balıklar hep benim gitmemi bekliyor zaten 🙂🙂
akşam işten gelirken üsküdara bakayım dedim. çok rüzgar vardı sular çok karışıktı. cami önünde 2 kişi vardı sadece, yeni yapılan meydana baktım orada güzel boylarda çinekop alanlar gördüm. özellikle bir dayı bayağı balık almıştı. bayağıdan kastım en az kovasında 15 tane kadar çinekop vardı ben ordayken bir tane de sarıkanat benim yanımda çekti.
Valla iyiymis. Bizim pazarda yarin. Bakayim bizim pazarda kactan gidiyor 🙂Hamsi 6 istavrit 10 cinekop 17 tl idi bugun pazarda. 1.5 kilo cinekop aldik cok tazeydi 🙂
akşam işten gelirken üsküdara bakayım dedim. çok rüzgar vardı sular çok karışıktı. cami önünde 2 kişi vardı sadece, yeni yapılan meydana baktım orada güzel boylarda çinekop alanlar gördüm. özellikle bir dayı bayağı balık almıştı. bayağıdan kastım en az kovasında 15 tane kadar çinekop vardı ben ordayken bir tane de sarıkanat benim yanımda çekti.
Emirgan tarafında güzel lüfer alıyorlarmış bu sabah.
Yada balon çok 😉
yemli olarak evet 🙂üsküdarda balık başladı diyorsunuz yaniii.. 😉😉
Yada balon çok 😉
Balta limanında oturan arkadaşım geceden msj atıyor face te. Arnavutköydeyim deli gibi sarıkanat lüfer çekiyor millet kısmete 2 tanede bana denk geldi diye. az önce yanımda değilmiydin oğlum ne atnavutköyü ne emirganı diye yazdım. yarın izin günüm abi bırak millet biraz boşalsın diyor. 🙂 ( pazartesi akşamı olan bir olay )