Amin yeni rapalalarinizda hayırlısı olsun bol trofeli avlarda kullanın bu arada avcıl rapalanin yuzusu nasıl acaba merak ettigim bir model will gibi az hızlı sarimda sacmalamiyorsa ala olur.masallah masallahh Allah daim etsin cumlemize 🙂
Amin yeni rapalalarinizda hayırlısı olsun bol trofeli avlarda kullanın bu arada avcıl rapalanin yuzusu nasıl acaba merak ettigim bir model will gibi az hızlı sarimda sacmalamiyorsa ala olur.masallah masallahh Allah daim etsin cumlemize 🙂
Bunlar turco bide facebook da avcil var farkli kişiler yapiyo galibaAmin yeni rapalalarinizda hayırlısı olsun bol trofeli avlarda kullanın bu arada avcıl rapalanin yuzusu nasıl acaba merak ettigim bir model will gibi az hızlı sarimda sacmalamiyorsa ala olur.
🙂Vallahi rüyamda kulelide lüfer sürüsü gördüm rüyamda. Sofra masasi kurmus ziyafet yapiyorlardi. Denizin dibini görüyordum. Baliklar hep bana bakiyordu. Birbirleriyle kavga ediyorlardi. Nasip beni kuleliye mi cagiriyor acaba.
Vallahi rüyamda kulelide lüfer sürüsü gördüm rüyamda. Sofra masasi kurmus ziyafet yapiyorlardi. Denizin dibini görüyordum. Baliklar hep bana bakiyordu. Birbirleriyle kavga ediyorlardi. Nasip beni kuleliye mi cagiriyor acaba.
Bu sahteleri üreten firma avcil boyayan turko.Bunlar turco bide facebook da avcil var farkli kişiler yapiyo galiba