gecen sene mart 25 lerde cekilmis fotolar var iyide balik yapiyordu bu sene baya gecikti balik
Gittimiki !!!!
Enteresan şekilde hep balık bir şekilde bir kıyıda hep oldu bu sene
gecen sene mart 25 lerde cekilmis fotolar var iyide balik yapiyordu bu sene baya gecikti balik
İstavrit mi almışlar arkadaşım .?gitmedimkine 😀 rapor yok gidenlerdede birsey yok lakin ters istikamette bugun giden abiler almislar guzel almislar hemde 😉
aynen istavrit almislarİstavrit mi almışlar arkadaşım .?
Çok pahalı almıyorum artık AliExpress de muadilleri varsa oradan bakıver ben bulursam atarım linki.Firmalara
mail atalım bu kalıplarda yapın diye
Marmaraya varmışmı balikEmirgan boş.Rumeli Hisarı fener tarafı 3-4 kişi kurşun arkası çalışıyor ama sonuç yok.Sanırım balık halen Marmara Denizinde oyalanıyor.
0.8 kalinligimi abi baya inceymis masallah 😀 afiyet olsun 🙂Merhaba arkadaşlar bu benim sanıyorum ilk raporum aslına bakarsanız rapor yazmasını pek sevmiyorum lakin son zamanlarda forumda balığın olmayışı konusunda arkadaşların serzenişlerini görünce bu raporo yazma ihtiyacı duydum balık var arkadaşlar yok değil bir iki püf nokta cidden çok önemli 1 cisi uzak atış 2 cisi ince su tutmayan örğü misina kullanıldığı taktirde inanın 1 metre bile uzak atış yapılsa balığı o noktadan alıyorsunuz bu yüzden exdreme atış yapılması şart aksi durumda sürekli boş çekiliyor bu manada 08 pe Seaguar örgü çok çok işime yaradı birol beye buradan tşk ederim gerçekten seaguar örgü görevini laikiyle yerine getiren kaliteli bir örğü.
Kamış: Cinnetic Kara Mamba
Makina : Shimano Bull's Eye 5080
Örgü Misina : Seaguar 08 Pe
Kurşun: 230 Gr
Rapala : 9 cm Çeşitli Sahteler
90721 dosyayı görüntüle