Kerem 5 6 tane tutarsan alırım senden zargana istersen
Bizimkilere depoliyim sanada veririm abi 😀Kerem 5 6 tane tutarsan alırım senden zargana istersen
Yemek içinmi depoluyosunBizimkilere depoliyim sanada veririm abi 😀
Aynen abi pek etide yok dogasi geregi cılız 😀 ama napalim bi kac tane daha tutsam bi kofana olur sanirim 😀 o zaman doyar bizimkiler sonraki tuttuklarimida sana veririm abi bugun gemiyide vurdum zargana topuyla 😀 ayarlayamiyom bazen heryerde gemi var daralttilar beni balikta iskele tarafina dogru kac defa geri dondu onume kadar geliyo utanmadan yemi yemeden geri donuyo karabataktanda gelmedi biraz o kadar gumus vardi hic biri yeme gelmedi sadece 6 gumus alabildim zargana yemlik icin elimdeki takim kotu olmasina ragmen oda bazilari yemi alamadi bile ufaklardi zargana gozumun onunde capariye saldirinca tekrar gaza gelip ipege gectim hayvan resmen benle dalga gecti 😀 kac defa yemeden kiyiya gelip geri dondu 2 aldim 1 kurtuldu 1 tanede patlatti ama patlatan neydi anlamadim iri zargana diye dusunuyom ama koparabilirmi acaba ince takimdiYemek içinmi depoluyosun
Taze zargana mı lazım ben çoğu sabah tutuyorum konuşalım isterseniz ?Kerem 5 6 tane tutarsan alırım senden zargana istersen
Flosu farkli olabilir bolge bolge bile cok farkediyor baligin yeri , gumusler bile dolasiyodu gozumun onunde ve takiminiz ince takimmiydiRastgele ağalar bugün hava çok feci poyraz yıldız karışık sağlam esiyordu acayip enteresan bi olaya şahit oldum ben 125 gr kurşunla abana abana çapari atarken herifin teki kasırga gibi havada 60 gr kurşunla 10 arlı 10 arlı çekti ben de çıkardım 125i 60grlık kurşun taktım aynı şekil tık etmedi bu nasıl olabilir ve sardalya nasıl bu kadar yakına gelebiliyor ki rüzgar tam karşıdan esiyordu...
Kaçtane tuyorsunTaze zargana mı lazım ben çoğu sabah tutuyorum konuşalım isterseniz ?