Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar yarın öğlen ve akşam üzeri arası ava çıkmak istiyorum nereye gideyim ve hangi balık için? Surf kamisi ile gideceğim

20190910_173529.jpg

20190910_175041.jpg

Azmin sonu ve 1 tane kacirisim 🙂

Yemek içinmi depoluyosun
Aynen abi pek etide yok dogasi geregi cılız 😀 ama napalim bi kac tane daha tutsam bi kofana olur sanirim 😀 o zaman doyar bizimkiler sonraki tuttuklarimida sana veririm abi bugun gemiyide vurdum zargana topuyla 😀 ayarlayamiyom bazen heryerde gemi var daralttilar beni balikta iskele tarafina dogru kac defa geri dondu onume kadar geliyo utanmadan yemi yemeden geri donuyo karabataktanda gelmedi biraz o kadar gumus vardi hic biri yeme gelmedi sadece 6 gumus alabildim zargana yemlik icin elimdeki takim kotu olmasina ragmen oda bazilari yemi alamadi bile ufaklardi zargana gozumun onunde capariye saldirinca tekrar gaza gelip ipege gectim hayvan resmen benle dalga gecti 😀 kac defa yemeden kiyiya gelip geri dondu 2 aldim 1 kurtuldu 1 tanede patlatti ama patlatan neydi anlamadim iri zargana diye dusunuyom ama koparabilirmi acaba ince takimdi

Rastgele ağalar bugün hava çok feci poyraz yıldız karışık sağlam esiyordu acayip enteresan bi olaya şahit oldum ben 125 gr kurşunla abana abana çapari atarken herifin teki kasırga gibi havada 60 gr kurşunla 10 arlı 10 arlı çekti ben de çıkardım 125i 60grlık kurşun taktım aynı şekil tık etmedi bu nasıl olabilir ve sardalya nasıl bu kadar yakına gelebiliyor ki rüzgar tam karşıdan esiyordu...

Rastgele ağalar bugün hava çok feci poyraz yıldız karışık sağlam esiyordu acayip enteresan bi olaya şahit oldum ben 125 gr kurşunla abana abana çapari atarken herifin teki kasırga gibi havada 60 gr kurşunla 10 arlı 10 arlı çekti ben de çıkardım 125i 60grlık kurşun taktım aynı şekil tık etmedi bu nasıl olabilir ve sardalya nasıl bu kadar yakına gelebiliyor ki rüzgar tam karşıdan esiyordu...
Flosu farkli olabilir bolge bolge bile cok farkediyor baligin yeri , gumusler bile dolasiyodu gozumun onunde ve takiminiz ince takimmiydi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back