FiSHFiNDeR
Aktif Üye
Tabi beraber olursak daha keyifli olur özelden yazarım size. Teşekkürleryeşilköy için deneme yapağız herhalde akşam bir değişiklik olmassa sizde buyrun surf leri yatırırız yemliye lrf ye devam
Tabi beraber olursak daha keyifli olur özelden yazarım size. Teşekkürleryeşilköy için deneme yapağız herhalde akşam bir değişiklik olmassa sizde buyrun surf leri yatırırız yemliye lrf ye devam
Merhaba arkadaşlar, yeşilköy de ne tarfa gidiyorsunuz? Sefaköy de oturuyorum. Bende boğazda yapamadığım lfr yi hem daha iyi nasıl yaparım öğrenirim hemde hobidaş dostlar ediirim. Eskiden rönesans otelin hemen solunda ufak bir park vardı. oraya giderdim lüfer için. ama seneler oldu gitmeyeli.
Merhaba arkadaşlar, yeşilköy de ne tarfa gidiyorsunuz? Sefaköy de oturuyorum. Bende boğazda yapamadığım lfr yi hem daha iyi nasıl yaparım öğrenirim hemde hobidaş dostlar ediirim. Eskiden rönesans otelin hemen solunda ufak bir park vardı. oraya giderdim lüfer için. ama seneler oldu gitmeyeli.
gönderdim mesaj. teşekkür ederim.Mesajla numara yolalrsan whatsup a alayım sizi guruba
Hedefimiz tabiki ağız tadı ile balık tutmak. Ama yeni bir şeyler öğrenmek, dostluklar edinmek ve paylaşmakda çok önemli ve güzel. zaten bu yoklukta 10 gidişten 9 u sohbet muhabbet için değil mi zaten 🙂Arkadaşlar yosun vardı hafta içi Yeşilköyde. Maalesef tat kaçırıyor. Şansınız bol olsun.
Hedefimiz tabiki ağız tadı ile balık tutmak. Ama yeni bir şeyler öğrenmek, dostluklar edinmek ve paylaşmakda çok önemli ve güzel. zaten bu yoklukta 10 gidişten 9 u sohbet muhabbet için değil mi zaten 🙂
beykoz kavak civarlarındayım. Teşekkürlerrasgele inşallah hangi tarafa doğru gideceksiniz
Evet. 4 avı var 2 günde maşallah 🙂beyaz riwer2 mi favorimdi benim deniz aldı 🙂 amba karabatak kovalıyor onu varya