Velociraptor
Aktif Üye
Cep Telefonu ile tutanı da gördüm.izlemeyenler izlesin.balık olunca rapala da ne ki......
Cep Telefonu ile tutanı da gördüm.izlemeyenler izlesin.balık olunca rapala da ne ki......
Hocam kurşun arkası mı deniyor sun??Sabah suyu zayıftı 5 parça kandırabildim.yine kendo limon 9 cm iş yaptı. Rastgele..
spin kamışla kurşun arkası gibi 20 gr kurşun atıyormuş öyle yazdı diye okumuştumHocam kurşun arkası mı deniyor sun??
sanırım fotosunu paylaştığım jig versiyonu. bir kere dene imkanı buldum. yüzüşü gayet etkili.100117 dosyayı görüntüle
Bunu daha öncedende yazmıştım burda.siparişim kargoya verilmiş. Bakalım kaç güne gelir buraya. Bundan türkiyede yok. Tek distrübtör cengiz balıkçılık oda 2020 de getirecek. Ben bundan çok umutluyum yaaa zarganın 3d sahtesini yapmış adamlar
Kurşun akıntıya göre 10-40 gr arası değişiyor. Dibe indiriyorum (dip temiz olmalı merada) sonra sarıyorum.Hocam kurşun arkası mı deniyor sun??
Kurşunla sahte arası mesafe ne kadar...Kurşun akıntıya göre 10-40 gr arası değişiyor. Dibe indiriyorum (dip temiz olmalı merada) sonra sarıyorum. 100137 dosyayı görüntüle
Denemedim ama olabilir denemekte fayda var. Sıyırtmanın önündeki uzun tel misinaya dolanıp gam yapabilir ama@mastercheef sıyırtma kurşunu ile daha iyi olur gibi geldi, denediniz mi?