Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
100194 dosyayı görüntüle Bilenlere bir sorum olacak. Kendo limon aldım ama gözüme biraz büyük geldi. New seabass minnow 125f. Eksi yönü olurmu gideri varmı?? . 🙂
Ben balık boyları henüz çok büyümediği için 9 cm kullanıyorum ve gayet başarılı. Yanımda bi abi 125 f atıyor onun ki de başarılı. Ama iğnelerin şuan için 6 numara çalıştığını söyleyebilirim. Rastgele

@fasalisso Kerem Nerdesin 🙂

73388563_2468457869937140_4689515610424475648_n.jpg
Yemliylemi aldin abi gaza getirme kacta aldin 😀

Yemliylemi aldin abi gaza getirme kacta aldin 😀

Kerem yem cıkartamadık kasıga devam ettık aslında bu balık yem balıgı onla avlanmak gerekır lakın yem olmayınca kasıga devam 🙂 ahmet amca bu gun senı ıstımada yok saydı ıstımaya gec kalma kerem 😉
Maşallah, bereketli olsun. Sabah suyu kurşun arkası mı, geceden yemli mi?
kursun arkası kaşık hocam.

Kerem yem cıkartamadık kasıga devam ettık aslında bu balık yem balıgı onla avlanmak gerekır lakın yem olmayınca kasıga devam 🙂 ahmet amca bu gun senı ıstımada yok saydı ıstımaya gec kalma kerem 😉

kursun arkası kaşık hocam.
Aynen abi yemli zamanindayiz yemliye iyi gelir ama kacta basladin , yarin gelmeye caliscam orda olursan yemliyi cikartip baslariz avlanmaya caparide getir yaninda

Aynen abi yemli zamanindayiz yemliye iyi gelir ama kacta basladin , yarin gelmeye caliscam orda olursan yemliyi cikartip baslariz avlanmaya caparide getir yaninda

cok fazla senın mekana gelmıyorum kerem bır arkadasımın ısrarı uzerıne geldım aslında ercument abıyıde gorurum umuduyla gıtmıstım lakın onuda goremedım gorse ıdım ıyı olurdu 2 lafın belını kırardık. capar yerıne 2 li 3 lu sıyırtma calıs kerem caparla zor balık cıkar sıyırtma ıle sansın daha fazla.

cok fazla senın mekana gelmıyorum kerem bır arkadasımın ısrarı uzerıne geldım aslında ercument abıyıde gorurum umuduyla gıtmıstım lakın onuda goremedım gorse ıdım ıyı olurdu 2 lafın belını kırardık. capar yerıne 2 li 3 lu sıyırtma calıs kerem caparla zor balık cıkar sıyırtma ıle sansın daha fazla.
Gecen haftalarda aliyolardi capariyle simdi alabilen yokmu

Gecen haftalarda aliyolardi capariyle simdi alabilen yokmu

dıslının oldugu yerde yem cıkartmak zordur kerem sabahtan bence sen yem ısıni karakoy balıkcıdan coz 10-15 balık alsan sana yeter sonra yatır kamısı bak keyfıne. ayrıca balıkları canlı tutmak ıcınde kucuk sepet lıvar bulundur faydısını cok gorursun.

dıslının oldugu yerde yem cıkartmak zordur kerem sabahtan bence sen yem ısıni karakoy balıkcıdan coz 10-15 balık alsan sana yeter sonra yatır kamısı bak keyfıne. ayrıca balıkları canlı tutmak ıcınde kucuk sepet lıvar bulundur faydısını cok gorursun.
Balikcidan olmaz abi verimsiz olur istavrit varsa zorda olsa bi sekilde alma imkanim var

Bir haftadır gidip geliyorum boğaza, bu sabah iki üç zargana, sabah suyuna gelen abilerde 3 er istavrit alıp yollarına baktılar, sarıyer tarafları kesat bu aralar. Dün akşam bir abimiz 20 iskorpitle döndü akıntının gazabıyla sinirlenip gitti. Jighead silikon atıyodu. Zargana iskorpit başka çaremiz kalmadı. Akşam tarabya otel önünü yoklayacağım. Buraya rapor atarım rasgele.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back