Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Özal ın dediği gibi " benim memurum işini bilir "
"bizim balıkçılar da işini biliyor :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Ama canlı taze yemin iş yaptığını da kimse inkar edemiyor
önce lrf sonra yemli yapmak lazım :komik::komik::komik::komik::komik::komik:

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben kartalda tanesi 1 tl den satarlarken gördüm geçen sene :eek::eek::eek::eek::eek::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:
Kartalda kilosu 30-40tl idi canlı istavritin geçenlerde forumda görmüştüm
Kartal da canlı istavrit için kapıyı 40 TL den açıyor elemanlar. Tabi senin pazarlık kabiliyetine göre 30 olur 25 olur :)
"Abi seni gören balık ölü numarası yapıyor" diyor esnaf..
Adımız ölücüye çıktı

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Geçen sene cumartesi akşam tekne ile çıkacaksam, bizim orada pazar kuruluyor, cumartesi sabah 7-7,30 da balık tezgahına gidiyordum, daha halden kamyon bile gelmiyordu. Balıkçılarla tezgah kurduktan sonra, onlar kahvaltıya oturur ben de çay ikramını geri çevirmeden soğukta kamyon yolu beklerdim. Hamsi daha kasadayken, su değmeden, ezilmeden yemliği alır, eve gider buzdolabına koyardım. Yemin kalite farkı çok oluyor, akşam yanımdaki adam alamazken benim indir bindir yaptığım oluyordu. kısacası taze yem çok önemli.

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
İbrahim sizin o tarafta canlı yem satıyolardı,banada alırsan bende geliyim kavakta olurum 5 gibi.
Knka benim iş yalan oldu. Yarin aksama bıraktım balıgı. Yarın aksam canlı yem ile gidicem nasipse baligi ben hallederim. Kilosu 30 a veriyorlar burada canlı istavriti

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kartal da canlı istavrit için kapıyı 40 TL den açıyor elemanlar. Tabi senin pazarlık kabiliyetine göre 30 olur 25 olur :)
"Abi seni gören balık ölü numarası yapıyor" diyor esnaf..
Adımız ölücüye çıktı

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi senlede bi kacamak yapamadik bayadir ayarliyalim bisiler

skahraman

Aktif Üye
Adı
Şakir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Knka benim iş yalan oldu. Yarin aksama bıraktım balıgı. Yarın aksam canlı yem ile gidicem nasipse baligi ben hallederim. Kilosu 30 a veriyorlar burada canlı istavriti
Yarın akşam çalışıyorum,şimdi kuleliye doğru iniyorum bakalım

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
evet anadolu yakasının gözde merası kandilli merası yalıların şikayeti üzerine kapanma ile karşı karşıya.

Spin Fishing

Aktif Üye
Adı
Burak
evet anadolu yakasının gözde merası kandilli merası yalıların şikayeti üzerine kapanma ile karşı karşıya.
Biz o yalıları kime şikayet edicez acaba? Özellikle anadolu yakasının boğaz tarafında insanların deniz kenarına inebileceği çok az yer var, her yer yalı.

Mektupla

Daimi Üye
Biz o yalıları kime şikayet edicez acaba? Özellikle anadolu yakasının boğaz tarafında insanların deniz kenarına inebileceği çok az yer var, her yer yalı.
Arnavutköy deki gibi, kazıklı geniş yol yapılsa ne iyi olurdu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...