Abi iyi bi haber deil o zaman bu , buldugun yerde bombala 😀Müjdemi isterim balon gelmiş Marmara'ya arkadaşlar söylemişti. 🙂
Abi iyi bi haber deil o zaman bu , buldugun yerde bombala 😀Müjdemi isterim balon gelmiş Marmara'ya arkadaşlar söylemişti. 🙂
Bana İstanbul dışında denk gelmişti . Gömüyordum. En iyisi gömmek. Ama devlet satın alacaksa iyi olur. Satarız 🙂Abi iyi bi haber deil o zaman bu , buldugun yerde bombala 😀
Kendo pembe sırtlı var bir tane de yanarlı dönerli sahtelerle aldım. 30 cm dalarlı.Üstad, sahte nedir saat kaç civarıydı aldın diptenmi su üstümü jig silikon kaşık maket rica etsem cevaplarmısın. Bende spin yapıyorum vuruş yok çöpler hariç
Dogal renk derken?Dün aksam Üsküdar saat 19:00-21:30 arası spin avı. Suyu ilk defa bu kadar cam gibi gördüm. 20 Rapala denedim. Hiçbirine gelmedi. Doğal renge yakın olan rapalaya geldiler. 1 tanede kurtuldu çekerken. Hiç ummadigim rapalalar deneme yanılma yoluyla iş yaptı.![]()
İşte kefale benzeyen. Balığa benzeyen sahteler. Palyaço rapala gibi değil yani 🙂Dogal renk derken?
Baliga benzeyen yani gumus rengimi veya karisik renklerİşte kefale benzeyen. Balığa benzeyen sahteler. Palyaço rapala gibi değil yani 🙂
Bi tanesi buna geldi.Baliga benzeyen yani gumus rengimi veya karisik renkler
Bi tanesi buna geldi.
Diğerinde ima hound un yeşil gümüş renkli sahtesine geldi.
![]()