Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum nasıl kardeşim
Aynen abi onu yazmamis , gecen burdada yaprak satiyolardi istavrit kadar D: , balon baliginida halkimiz bilse almayacakta kimse zehrini bilmiyoki milletimiz yeme derdinde tek hedefleri oen önemli olanı yazmamış ama, "küçük balık satılmasına izin verme". şuan bütün pazarlarda yaprakları çinekop diye satıyorlar, zabıta neden müdahale etmiyor? arka sayfada tezgahta balon balığı paylaştı arkadaş, balon balığının içindeki zehir, şu intiharı popüler olan siyanürden çok daha tehlikeli, adam tezgahta sergiliyor. çıkıp birisi bilader neyse parası vereyim sat bana dese satmayacak mı?
aynı çinden gelen kanserojen pilastik oyuncaklar mavsuzu gibi. çocuklarınıza almayın diye açıklama yapıyor bakanlıklar. sattırma arkadaş, ben ne bileyim hangisi zararlı.![]()
Abi sana bakındım ama göremedim. Otopark doluydu. Erken kaçtık. Tekrar 1 hafta ara.Durum nasıl kardeşim![]()
Muhabbet olmasa boğaz hiç çekilmezDurum nasıl kardeşim![]()
Hayvan icin en uygun sicaklik neyse oraya gidiyor hayvan su sogudugu icin egeye kaciyor en son egede kaliyor oralar sicak oldugu icin ama yumurtlama durumundada baska sulara gidebiliyor ondada en uygun yavrularin yasayabilecegi sicakliklardaki sulara birakiyor yoksa yavrular ölür , balon baligida havyarlara saldiriyor onlarda bi dert , birde yemde bulabilecegi uygun sularada gidebiliyor yem olmayan yerde durmazDeğerli arkadaşlar, ağabeyler, merak ettiğim bir şey var; su ısısı ideal seviyeye geldiğinde dahi dişli familyasının göç etmeme yahut kısmen göç etme durumu var mı veya su geç soğuduğu için göç zamanları ertelenmiş mi oluyor sadece? On yılların tecrübesine sahip kişiler var burada. Tecrübeyle yahut bilimsel olarak sabit tatmin edici herhangi bir bilgi göremedim platformlarda. Bir arkadaş burada: bu sene dişli beklemeyin, çünkü bu sene Karadeniz'de de dişli yok demişti. Kıymetli yorumlarınızı bekler, teşekkür ederiz.