Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Dün gece ekiple boğazda üçe bölündük ve farklı meralarda başladığımız avda çinekopları geçte olsa bulduk. Benim payıma 6 adet kıyıya çıkarmak nasip oldu. Balık boyları irileşmeye başlamış. Keyifli bir av oldu. Peşinde olana rastgele..

Balıklar spin yöntemiyle alınmıştır.
Sahte: Kendo Seabass125f ( 20 ve 31)

462d3de9278aee03570b0fbd31765717.jpg

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün gece ekiple boğazda üçe bölündük ve farklı meralarda başladığımız avda çinekopları geçte olsa bulduk. Benim payıma 6 adet kıyıya çıkarmak nasip oldu. Balık boyları irileşmeye başlamış. Keyifli bir av oldu. Peşinde olana rastgele..

Hacı senden 3 teyken ayrıldım hangi ara indirdin diğerlerini

Saat kacla kac arasi abi

Saat kacla kac arasi abi
Saat 20:00 23:30 arası hareket oldu kardeşim. Öncesinde zaten çok rüzgar ve dalga vardı düzgün çalışamadık. Balık yarım saat arayla giriyor gibiydi. Bir ara sert aksiyonla balık aldık. Sonra yavaş aksiyon. Bir ara sadece parlak yanları gri sahteler çalıştı. Sonra pembe çalıştı herkeste. Değişik bir geceydi 🙂 artımız kalabalık olmamızdı herkes farklı renk farklı aksiyon çalışıyor. Balık alınca hurra o stile 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back