Hayvanin onunde cok yem var abi istavrit bi azalsa o zaman baslar disliler 🙂Yemlide yine bisiler cikiyor. Rapala tirt
Hayvanin onunde cok yem var abi istavrit bi azalsa o zaman baslar disliler 🙂Yemlide yine bisiler cikiyor. Rapala tirt
Bir kaç gündür çok yerde gördüm bunu inanasım gelmedi gerçek mi hakikaten bu kadar olabilir mi diyeSarıyer rezilliğin resmi sonun başlangıcı boğazda ağ ile balık avı kesinlike yasaklanmalı
Çekmeköy den 35km yol gidip tarabya kıyılarına vardığımda bu manzara hep var... Kahvaltı sonrası sövülecek daimi manzaram maalesef...Bir kaç gündür çok yerde gördüm bunu inanasım gelmedi gerçek mi hakikaten bu kadar olabilir mi diye
Bunlar balık bırakmaz . Ben başbakan olsam batırırdım bu gemileri. Çok ciddiyimSarıyer rezilliğin resmi sonun başlangıcı boğazda ağ ile balık avı kesinlike yasaklanmalı
14 ton balık tutulduktan sonra müdahale edeceklerine böyle şeylere müdahale etsinler. Yazık.Sarıyer rezilliğin resmi sonun başlangıcı boğazda ağ ile balık avı kesinlike yasaklanmalı
SÖZÜN BİTTİĞİ NOKTA . 😡!!!Sarıyer rezilliğin resmi sonun başlangıcı boğazda ağ ile balık avı kesinlike yasaklanmalı
Aynen kardeşim bunlara acil önlem alınmazsa boğazda balık diye birşey kalmayacakAcil kamuoyu oluşturmak lazım greenpeace turmepa falan la yoksa adamlar kudurmuş