Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Birçoğumuzun mevcut bir iş hayatı ve yoğunluğu var. Günlük yaşantımız içerisinde bu organizasyonu düzenleyebilmek kolay değil.

Ancak aramızda hukuk geçmişi olan, emekli büyüklerimizin rehberliğinde, tüm balık sevdalıları bu harekete destek verecektir.

Kısacası peşinden gidebileceğimiz, bu sevdaya gönül vermiş bir kaç Köroğlu'na ihtiyacımız var.

Bu amaçla bize mihmandarlık edecekler bilsinler ki;

Tüm sportif balıkçıların
Balığı satan esnafın
Balığı yiyen vatandaşın
İstavritin, lüferin
Martının, karabatağın
Yukarıdakilerin, gelecek nesillerinin
Önce İstanbul'un, sonra tüm dünyanın
HAYIR DUASINI ALACAKLAR

500.000 olsa ne faydası olacak buraya imza atarak sorunun çözüleceğine inanıyormusunuz bilmediğimden soruyorum.

bir ara bütün televizyonlarda boğazda ki gırgırlar haber olmuştu tamda istediğimiz gibi eleştrilmişti yine sonuç değişmedi.

500.000 olsa ne faydası olacak buraya imza atarak sorunun çözüleceğine inanıyormusunuz bilmediğimden soruyorum.

bir ara bütün televizyonlarda boğazda ki gırgırlar haber olmuştu tamda istediğimiz gibi eleştrilmişti yine sonuç değişmedi.

yıllardır değişmedi şimdimi değişicek !! daha balık platformunda duran tekneyı kaldıramadılar ne ımzalar toplandı neler yapıldı televızyonlar cagırıldı sonuc degısmedı tekne hala orada 🙁 onu gectım daha suyun ıcınde bulunan halatı cıkartamıyorlar aylardır halat orda duruyor 🙂 bunuda gectım platform merdıvenlerı tekne baglama kutugu yerıne kullanılıyor 🙂 sorunlar cok ama bır adım ılerleme yok bence denızdekı gırgırlardan cok karadakı avcılarda malesef hıc masum değil 🙁

Son düzenleme:
Seneler önce koskoca organizasyon olan greenpeace sayesinde diye biliyorum "senin ki kaç santim" gibi bir sloganla küçük balık avının zararlarından bahseden reklamlar afişler v.b. Her yerde idi. Ve o zamanlarda bunun meyvesi alınmış balık popülasyonu ve boyutlarda artış olmuştu...Yani toplanan imzalar v.s yerine ulaşmıştı.

Bu kampanyayı imzaladım mı? Tabi ki imzaladım. Ancak şöyle bir gerçek var maalesef. Burada toplanan imzaların kendi başına hiç bir geçerliliği yok. Bildiğim kadarıyla toplanan imzaların devlet kademesinde bir kuruma ya da ileri gelenlerine iletmek için randevu falan almak gerekiyor. Mecliste tartışılmasına kadar giden bir süreç yani... ( adil kullanım kotası kaldırılması için yapılan kampanyayı yakından takip etmiştim oradan hatırladıklarım) velashıl kelam imzaların toplanma aşamasında tabiri caizse bürokraside adam bulmak/ayarlamak gerekiyor...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back