En kısa zamanda test etmenizi dilerim 4 renk çalıştım 1 denizde kaldı geri vermediler🙂Legend çalışmış reis. Ümitliydim kendisinden ama henüz test edemedim 🙂
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En kısa zamanda test etmenizi dilerim 4 renk çalıştım 1 denizde kaldı geri vermediler🙂Legend çalışmış reis. Ümitliydim kendisinden ama henüz test edemedim 🙂
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bereketli olsun Akın. 👍Anadolu yakası sabah 11 ile 17:30 kurşun arkası 220gr sahteler lagend 9 cm çok kuvvetli rüzgar ve ters akıntı mücadele sonucu kısmetimizde bunlar cıktı herkes rasgelsin iğneniz keskin avınız bereketli olsun 102131 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun uzun zamandır görüşemedik Ercüment abiBereketli olsun Akın. 👍
Hay maşallah tebriklerAnadolu yakası sabah 11 ile 17:30 kurşun arkası 220gr sahteler lagend 9 cm çok kuvvetli rüzgar ve ters akıntı mücadele sonucu kısmetimizde bunlar cıktı herkes rasgelsin iğneniz keskin avınız bereketli olsun 102131 dosyayı görüntüle
MaşallahAnadolu yakası sabah 11 ile 17:30 kurşun arkası 220gr sahteler lagend 9 cm çok kuvvetli rüzgar ve ters akıntı mücadele sonucu kısmetimizde bunlar cıktı herkes rasgelsin iğneniz keskin avınız bereketli olsun 102131 dosyayı görüntüle
Dün vardı iyi kötü ama bugün daha güzel miş öyle duyumlar aldım çarşamba patlayacak kesin 😀Bu balıkta ne zaman mesaide oluyoruz o zaman oluyor 🙂
Konum atarmısınız Mehmet bey 🙂Dün vardı iyi kötü ama bugün daha güzel miş öyle duyumlar aldım çarşamba patlayacak kesin 😀
Atarım şekerim WhatsApp bına bak 🙂Konum atarmısınız Mehmet bey 🙂