Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih0686

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Reis 81cm kenarlı koli bul. Oltayi buna koselere capraz gelecek sekilde. Rahatca binersin. Capraz koselerinin uzunlugu 141cm fln gelir :)

malesef daha kucukmus :)

Yolcunun El Klavuzu
Yolculuk öncesi ve sırasında size rehberlik edecek bazı bilgiler

Yolcunun El Klavuzu
Cinsiyet Beyanı
Satış Kuralları
El Bagajları
Evcil Hayvan Taşınması
Bisiklet Taşınması
Yolcu Hakları
Tekerlekli Sandalye
Açık Bilet Kuponu
Sıkça Sorulan Sorular
Cinsiyet Beyanı
Sayın Yolcularımız;

Trenlerimizde seyahat etmek isteyen her kişi, ulusal ve uluslararası mevzuatlar doğrultusunda bilet satın aldığında TCDD Taşımacılık A.Ş. ile bir sözleşme akdetmiş sayılmaktadır. Ücreti ödenerek satın alınan “bilet” ise bu sözleşmenin teyidi sayılır.

Buna göre bilet alan her yolcu, TCDD Taşımacılık A.Ş. satış ve taşıma kuralları ile satış esnasında verdiği kişisel bilgilerin doğru olduğunu kabul etmiş sayılmaktadır.

TCDD Taşımacılık A.Ş. bilet satış kanallarından yer seçme opsiyonu kullanılarak alacağınız biletlerde:

Cinsiyet beyanında bulunulması gerekmektedir. Doğru cinsiyet beyanı yolcunun sorumluluğunda olup, yapılan kontrollerde gerçek dışı cinsiyet beyanı tespit edilmesi halinde, yolcuya varsa trende uygun başka yer verilecektir. Verilen yeni yerin başka mevkide olması durumunda aradaki fark ayrıca tahsil edilecektir. Yer yoksa yolcu ayakta seyahat etmeyi kabul etmiş sayılacaktır. Her iki teklifi de kabul etmeyen yolcu trenin durduğu ilk istasyonda trenden indirilecek, seyahatinin devamına izin verilmeyecektir.

İndirimler

El Bagajları
Küçük El Bagajı (Kabin Bagajı)

Trenlere ,sadece yolcu yanında küçük el bagajı (kabin bagajı) ile furgon vagon bulunan trenlerde yolcu yanında fazla eşya aşağıdaki şartlarda taşımaya kabul edilir.

10. 02. 2015 tarihinden itibaren ;

TCDD Taşımacılık A.Ş. trenlerinde geçerli bileti olan yolcular yanlarında kendi denetim ve sorumluluğunda olmak kaydıyla;
YHT Trenlerinde:

Ticari mahiyette olmayan;

65x50x35 cm. ebatlarını geçmeyen 1 parça veya,
55x40x23 cm ebatlarını geçmeyen 2 parça veya,
Tren içerisinde baş üstünde bulunan bölüme sığacak ölçülerde sporcu çantaları( kişi başı iki parça),

trenlerde el bagajı (kabin bagajı) olarak kabul edilerek aşağıdaki taşıma şartlarına göre ücretsiz taşınır

ilhany

Aktif Üye
Adı
İLHAN
Kan Grubu
O Rh Negatif

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sabah indim ama yağmur nefes aldırmadı gittiğime pişman oldum dişli de çıkmadı
Ah be hocam biraz daha sabretsen eminimki kısmetini yakalıcaktın :( normalde resim atmayı pek sevmem ama neler kaçırdığını görmen için resim atıyorum. havalar kötü gitmeye başladı sıkı giyin bu saatden sonra zor balıkcılık başladı dıyebılırız.

Zargana1903

Aktif Üye
Ah be hocam biraz daha sabretsen eminimki kısmetini yakalıcaktın :( normalde resim atmayı pek sevmem ama neler kaçırdığını görmen için resim atıyorum. havalar kötü gitmeye başladı sıkı giyin bu saatden sonra zor balıkcılık başladı dıyebılırız.

Maşallah hocam , tekkeyi bekleyen çorbayı içer misali . :harika:

Zargana1903

Aktif Üye
Bu arada balığa giden arkadaşlar daha çok fotoğraf paylaşırlarsa çok sevinirim . Zira biz çalışan kesim balığa gidemediğimiz için hafta içi hasret kalıyoruz bu güzel balık resimlerine . Herkese bereketli avlar . :harika:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...