Konum atarsam mera dolar 😀 tek konum veriyorum balik yakinda iliskenlerin ustunde biniyo bazilari kiyiya cok yakin 🙂bir de konum bilgisi olaydı iyiydi, memlekette balık kalmayınca istavrit merası bile değerli oluyor 🙂
Konum atarsam mera dolar 😀 tek konum veriyorum balik yakinda iliskenlerin ustunde biniyo bazilari kiyiya cok yakin 🙂bir de konum bilgisi olaydı iyiydi, memlekette balık kalmayınca istavrit merası bile değerli oluyor 🙂
lrfciler buradan ilgili mesajı almıştırKonum atarsam mera dolar 😀 tek konum veriyorum balik yakinda iliskenlerin ustunde biniyo bazilari kiyiya cok yakin 🙂
takımsız balık mı tutuluyor kerem : )
akşam köstek bağlayacaktım beyaz düşünüyordum bulanık suda turuncuya çalışıyım o zaman saol 👍
Maşallah. Süper boy. Bu zamanda sıyırtma ile tutuyorduk geçen sene. Çok irileri geliyordu. Sanırım yine aynı dönem. İnşallah gideriz fırsat bulup da.102864 dosyayı görüntüle
Bugun biraz istavrit tuttum arada bu fotodaki boyda istavritler geliyodu biraz buyuse sarikanat kadar olucak bazilarinin kosteklerini patlatti iriler 🙂 ve renk seciyo istavrit su bulanik oldugu icin
Abi siyirtmaya gelmesini bende cok istedim ama hayvan yemedi renk seffafti ondanda olabilir ama capariler iyi calisti bazi renklerMaşallah. Süper boy. Bu zamanda sıyırtma ile tutuyorduk geçen sene. Çok irileri geliyordu. Sanırım yine aynı dönem. İnşallah gideriz fırsat bulup da.
Sabah hava aydinlanmadan bulanikti sonra biraz actiSuyun durumu nasil arkadaşlar cok mu bulanık