Madem istavrit var hazırlığı ona göre yapalım 🙂
103027 dosyayı görüntüle103028 dosyayı görüntüle103029 dosyayı görüntüle
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Köstek boyu kaç cm ve kaç mm , iğne kaç numara
İğne 11, 12 numara, bazen 13Köstek boyu kaç cm ve kaç mm , iğne kaç numara
Yeşil her zaman banko.Genelde heryerde kullanılan yeşil , simli takım iyi sonuç veriyor. Bugün deneme amaçlı turuncu simli de attık ama turuncudan verim alamadık yeşil simli güzel çalışıyor
Şahane görünüyor...Yeşil her zaman banko.
Kırmızı iğne beyaz takım geçen sene dipten güzel çalıştı bu sene henüz kullanmak nasip olmadı,
Eskiden çok farklı renkler çalışırdım şimdi yeşil ve beyaz. Tekne için kırçıllı ördek tüyü..103040 dosyayı görüntüle
Yeşil her zaman banko.
Kırmızı iğne beyaz takım geçen sene dipten güzel çalıştı bu sene henüz kullanmak nasip olmadı,
Eskiden çok farklı renkler çalışırdım şimdi yeşil ve beyaz. Tekne için kırçıllı ördek tüyü..103040 dosyayı görüntüle
Çok doğru kıyıdan verimli değil tüyler, ama teknede 40-50 metre derinden balığı tesbih gibi topluyor 🙂beyaz martı tüyü ince takımlarım vardı ama kıyıdan onlarlada verim alamadım pek , tekneden güzel çalışıyor martı tüyü
geçenlerde bende yarıda bıraktım adam diyor ki ben kaç yıldır burda balık tutuyorum sanki biz dün geldikCuma dan beri boğaz yakasını takip ediyorum.Bolca istavrit var.Hatta bir kişi 10 lt lik damacanayı ağzına kadar doldurmuştu.Cezalar malum arttı.Bir zabıta gelse tonla para cezası yiyecek.Dişli için yemli akşam üstü atanlar vardı ama çekeni göremedim.
Ben niye çıkmadım diye sorarsanız meralardaki saf tutma düzeni cuma namazında yoktu.Hatta o kadar kişi bile camii de yoktu.Zaten 5 dk da bir birileri birilerine oltalarını takıp tartışıyorlar hatta bazıları mera sahibi gibi davranıyorlardı ki ben orada olursam o kişileri marmara denizinin serinletici sularıyla buluşturma ihtimalim hayli yüksek olurdu.Malum balık tutma benim için keyif olayı,balık olup olmaması bir önem taşımıyor.Ama keyfe tecavüz eder gibi gelip bir de ahkam kesmeleri beni benden alıyor.Bu nedenle diğer hobim olan üç bant bilardo ile ilgilenmek sinirlerim açısından daha cazip gelmekte.Zaten işim stres yüklü,ekstra stres ve sinire gerek yok.Ama bu ortamda bile avlanan tüm hobidaşlarıma rastgele...
Maalesef yaşanıyor ama efendilik bir yere kadar taviz verdikçe daha da üstüne çıkmaya çalışanlar oluyor.Avlandığın meraya uygun av yapıyorsan kimsenin laf etmeye hakkı yok.Ancak milletin oltasını devamlı alıyorsan doğal olarak tepki gösterirler.Bazıları mahsus rahatsız eder ki sen git o rahat avlansın diye.Öylelerine hiç taviz verme.geçenlerde bende yarıda bıraktım adam diyor ki ben kaç yıldır burda balık tutuyorum sanki biz dün geldik
Ben kaç yıldır burada balık tutuyorum, süpermiş bu 😀geçenlerde bende yarıda bıraktım adam diyor ki ben kaç yıldır burda balık tutuyorum sanki biz dün geldik