Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
istavrit bol, iyi bir haftasonu oldu herkese rastgelsin

Dosyalar

• 43D89FFC-6B3D-4368-BD9D-9B44DB791979.jpeg
    43D89FFC-6B3D-4368-BD9D-9B44DB791979.jpeg
    61.3 KB · Okunma: 499
  • 2D600EEF-FD99-4026-B07F-015123F5BFD7.jpeg
    2D600EEF-FD99-4026-B07F-015123F5BFD7.jpeg
    39.1 KB · Okunma: 517
O kadar çok söylendik ki sonunda balık hem Cumartesi hem Pazar dolu dolu yaptı. Ben bugün tavlığı almaya gittim ikindi öncesi. Balık hep hafta içi yapıp haftasonu kayboluyordu epey bir süredir. Haftasonu tatiline mi gitti esprisi o kadar çok yapıldı ki insanlar artık tepkisiz kalmıştı ki bu sefer beklenmedik birşey oldu. Haftasonu iyi balık yaptı! Evet evet çok iyi balık yaptı! Hem de Nil Nehri'nin taşması gibi oldu. 8kg lar 5kg lar standartmış gibi söylendi. 3kg alanlardan şunu duyar oldum: "eh kova dolmadı ama dolmaya yanaştı işte napalım kısmet!" 🙂
Çok şükür.

Hafta içi çok kalabalık olmayan kısmetimiz kadar balık alabileceğimiz araba ile gidebileceğimiz en iyi yer neresi olur boğazda?

O kadar çok söylendik ki sonunda balık hem Cumartesi hem Pazar dolu dolu yaptı. Ben bugün tavlığı almaya gittim ikindi öncesi. Balık hep hafta içi yapıp haftasonu kayboluyordu epey bir süredir. Haftasonu tatiline mi gitti esprisi o kadar çok yapıldı ki insanlar artık tepkisiz kalmıştı ki bu sefer beklenmedik birşey oldu. Haftasonu iyi balık yaptı! Evet evet çok iyi balık yaptı! Hem de Nil Nehri'nin taşması gibi oldu. 8kg lar 5kg lar standartmış gibi söylendi. 3kg alanlardan şunu duyar oldum: "eh kova dolmadı ama dolmaya yanaştı işte napalım kısmet!" 🙂
Çok şükür.

Kg Limitleri takan yok! millet batan geminin mallarını toplar gibi topladı İstavritleri ufak-büyük demeden.!

Kg Limitleri takan yok! millet batan geminin mallarını toplar gibi topladı İstavritleri ufak-büyük demeden.!
Benim olduğum yerde karışıktı durum. Yanımdaki arkadaşlardan bir iki tanesini gördüm kraçaları almadılar. Suya epey balık saldılar. Salmayan da vardı şişenin dışından gördüğüm kadarı ile ne gelirse almışlar. İnsanlar çeşit çeşit abi.

Bu hafta sonu üşendim gitmeye ama ne balık yapmış. Bu da benim kısmetsizliğim artık. Herkese rastgele.

istavrit için haftasonu o hengameye girmeye kendimi hiç gerek görmedim..dün hisardan arnavutköye kadar yürüdüm kovalar fulll istavritleri irili ufaktı ama inanılmaz derecede bazı yerler bayram namazı safı gibiydi..gitmediğim için hiç pişman olmadım.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back