_Rastgele_
Daimi Üye
Mehmet hala beni geçemiyorsun 🙂 , teknik şart teknik 😀100 metre üstü vardır diye tahmin ediyorum 🙂 yanlız makaria 440 tele olanla daha çok açık atıyorum alışmam lazım parçalı olana
Mehmet hala beni geçemiyorsun 🙂 , teknik şart teknik 😀100 metre üstü vardır diye tahmin ediyorum 🙂 yanlız makaria 440 tele olanla daha çok açık atıyorum alışmam lazım parçalı olana
Benim teknigim farkli ben kamisi tersten atamiyorum boyle alismisim her turlu kapisirim hodri meydan 😀Mehmet hala beni geçemiyorsun 🙂 , teknik şart teknik 😀
Geçen günde böyle bir muhabbet olmuştu mera'da , sonra vazgeçmiştin 🙂Benim teknigim farkli ben kamisi tersten atamiyorum boyle alismisim her turlu kapisirim hodri meydan 😀
Mehmet abi anladık çok kamışın var 😀😀 yandada makaria var daiwa makineyle
Daiwa prime caster 30-425
200 gr performansi
Geçen günde böyle bir muhabbet olmuştu mera'da , sonra vazgeçmiştin 🙂
Restini gördüm ve rest çekiyorum 😀 , pazar kadar iyiantreman yap şimdiden .
Oğulcan asıl alet evde yatıyor yuki neox hummer 420Mehmet abi anladık çok kamışın var 😀😀 yandada makaria var daiwa makineyle
yok be Oğulcan bişey kalmadı bende makaria tele ve parçalısı var bide tt power makinem var başka bişey kalmadı bende 😀Mehmet abi anladık çok kamışın var 😀😀 yandada makaria var daiwa makineyle
Tt power yerine Yuki Amg olsa ne mesafelere gider kurşunyok be Oğulcan bişey kalmadı bende makaria tele ve parçalısı var bide tt power makinem var başka bişey kalmadı bende 😀