_Rastgele_
Daimi Üye
2 haftadır atış yapmıyorum atış yapmayı özledik , yanlız kamışına atışıcağız kabulmü.restine rest diyorsun makira 440 tele yide yanıma alayım 😀
Sen yuki ben'de vercelliyi koyacağım .
2 haftadır atış yapmıyorum atış yapmayı özledik , yanlız kamışına atışıcağız kabulmü.restine rest diyorsun makira 440 tele yide yanıma alayım 😀
mehmet bu kadar tevazulu olmaya gerek yok , çıkar yukiyi dışarıya 😀oğulcan söyle diyeyim sahip edindiğim ve sonradan sinirlenip sattığım kamış ve makınalar
sa fliegen
pa fliegen td
daiwa castizm
daiwa surf basia 45 qd
vega potenza
vercelli kara mamba
daiwa prime caster
evlilik olayi çıkmasaydı satmazdım
makaria 430 3 parça makaria 440 tele ve tt power makinam var başka bişeyim kalmadı 🙂
Sırada yuki var o zamanoğulcan söyle diyeyim sahip edindiğim ve sonradan sinirlenip sattığım kamış ve makınalar
sa fliegen
pa fliegen td
daiwa castizm
daiwa surf basia 45 qd
vega potenza
vercelli kara mamba
daiwa prime caster
evlilik olayi çıkmasaydı satmazdım
makaria 430 3 parça makaria 440 tele ve tt power makinam var başka bişeyim kalmadı 🙂
Sırada yuki var o zaman
Makinesinden bahsediyorum zatenoğulcan yuki varda benim ayarim bir makış değil yada şöyle diyeyim benim atış sıtılıme uygun bir kamış değil
Çok pis sinirlendim 😀yuki yi satması için sinirlenmesini bekliyorum😀🤣
makinasını çok düşündümde Oğulcan 111 cm sarımı akıntıya girince sanki makina kitlenir gibi kullansaydım bir kere karar verirdimMakinesinden bahsediyorum zaten