İstanbul boğazında tavsiye kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gürkan61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gürkan61

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba arkadaşlar ben istanbul boğazında kuşlanmak için yeni bir kamış almak istiyorum. Aklımda 2 kamış var sizce bunlar nasıl veya önerebileceğiniz başka bi marka varmı şimdiden teşekkür ederim.
albastar clash surf 3371 4.20 teleskopik 100-250 gr atarlı.
Bauer aston 420 cm 3 parça 100-250 gr atarlı.
Bu iki kamış arasında kararsızım %80 yemli av %20 kurşun arkası yapıyorum benim için önemli olan açığa atmak.

Merhaba arkadaşlar ben istanbul boğazında kuşlanmak için yeni bir kamış almak istiyorum. Aklımda 2 kamış var sizce bunlar nasıl veya önerebileceğiniz başka bi marka varmı şimdiden teşekkür ederim.
albastar clash surf 3371 4.20 teleskopik 100-250 gr atarlı.
Bauer aston 420 cm 3 parça 100-250 gr atarlı.
Bu iki kamış arasında kararsızım %80 yemli av %20 kurşun arkası yapıyorum benim için önemli olan açığa atmak.
En düşük 150 gr kurşun atıyorum

Merhaba konuyu bende takip ediyorum aynı arayış içerisindeyim

zaten yemlide çok açığa gitmez takım hangi kamış olursa olsun takım buna müsade etmez yani bir kuşun arkası rapala gibi açığa atamazsın yemli takımı sana link vereyim 300 gr da atan sert yapılı bir kamış
(link)
buda kamışın videosu kurşun arkası avlarda fp ürünü gibi duruyor yemlide zaten makinada ip sarılı ise vuruşlar kendini belli eder

sadece yemli ağırlıklı bir kamışda kurşun arkası pek verimli olmaz
(link)
bu kamış geçen senelerde 200 tl civarı idi şimdi 3x yapmış fiyatı nerede ise sağlamlık açısından birşey diyemem decathlon kırılınca yenisini veriyordu aynı hassasiyeti başka firmalar göstermıyor baştan diyeyim decathlon stoğunda yok bilgin olsun

zaten yemlide çok açığa gitmez takım hangi kamış olursa olsun takım buna müsade etmez yani bir kuşun arkası rapala gibi açığa atamazsın yemli takımı sana link vereyim 300 gr da atan sert yapılı bir kamış
(link)
buda kamışın videosu kurşun arkası avlarda fp ürünü gibi duruyor yemlide zaten makinada ip sarılı ise vuruşlar kendini belli eder
Makinede 0.18 ip var 8 örgü. Size şöyle örnek verim arkadaşımda okuma salina 3 parça var onun kamışıyla zorlanmadan atış yaptığımda misal 80 m gidiyorsa benim kamışta zorlanarak o mesafeye ulaşabiliyorum. Oskarı inceleyeceğim

sadece yemli ağırlıklı bir kamışda kurşun arkası pek verimli olmaz
(link)
bu kamış geçen senelerde 200 tl civarı idi şimdi 3x yapmış fiyatı nerede ise sağlamlık açısından birşey diyemem decathlon kırılınca yenisini veriyordu aynı hassasiyeti başka firmalar göstermıyor baştan diyeyim decathlon stoğunda yok bilgin olsun
(link)
Sizce bu kamış nasıl albastarın ykarıdada yazdığım kamış

Hiçbir fikrim yok maalesef teknik özelliklerine bakarsak 390 Gr ağırlığı varmış kısa ömürlü olur gibi duruyor
Kamışın ağırlığı azaldıkca ömrü kısamı oluyor? Oskar kamış hakkında hiç bir fikrim yok ama araştırıp bakıcam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Birde son olarak 3 parça kamışlsrda atış mesafesi daha iyi oluyor diyorlar parça sayısı az olduğundan bu nekadsr soğru sizce

Back