vetburak35
Aktif Üye
tatlı su iç sular için orman ve su işleri bakanlığından orman işletme şefliğinden günlük avlanma fişi almanız gerek, o konu bambaşka. Cezası da ağırdır.
Cihan Bey, kanun koyucu ve o kanunu uygulaması gereken merciler bu konuda adım atmadıktan sonra biz her gün seminer yapsakta bir anlam ifade etmez. Anlatmak istediğim bu. Yoksa uğraşlarınız takdiri hak ediyor tabi ki. Seminerin yapılacağı gün herhangi bir pürüz çıkmazsa inşallah seminere katılmaya çalışacağım.Koray bey yıllardır bizde sizin gibi düşündüğümüz için bir şey olmadı maalesef.haklısınız da lütfen benim söylediklerimi de sivri dillilik olarak algılamayın. şunu özellikle belirtmek isterim ki yaptığımız yada yapmaya çalıştıklarımızın bir yankısı olarak il tarım tarafından bizzat bizden talep edilen bir organizasyondur bu. müdür yardımcısı direk muhatab ve kesin katılacak ve büyük ihtimalle müdür de katılacak. balıkla ilgili hiç birşeyin kesin olmadığını tüm oltacılar olarak bilmemize rağmen nasıl bu kadar kesin yargılara varabiliyoruz onu da hayret içinde izliyorum.biz bir amaçla kurulmuş basit bir feysbuk grubu olarak faydalı işler yaptığımızı düşünüyoruz ve bunun reklamını da diğer kalabalık gruplar gibi yapmıyoruz belkide eksiğimiz bu. ancak sadece nisan ayı içerisinde bu seminer ve kan bağışını organize edebilmemiz çabaladığımızın göstergesidir kanaatindeyim. bu süreçlerde sizden destek alamayacaksak kimden alacağız onu da bilmiyorum. küçük balığı alma tutma yeme diye kendi çapımızda eylemeler yaparken şimdi belediyenin afişlerinde bile görüyoruz, denetimlerin sıklaştığına şahit oluyoruz. birinci vitesle yol alınamaz ama birinci vites olmasa hareket edilemez. yavaş yavaş da olsa ilerlemek hızlıca yok olan sucul hayat için hayati önem taşımaktadır... lütfen artık çözüm düşünelim çünki teşhisi herkez koyabiliyor ve biliyor. Saygılar...
güzel geçti. vakıf olmadığımız bikaç konu hakkında fikir sahibi olduk. İl müdürü ve yardımcısı ve ekipleri toplantıya KATILDI. bizim beğenmediklerimiz dinlendi. öğretim üyeleri ile fikir alışverişi yapıldı. İLK kez amatörlerle bir arada olmanın faydaları ve devamı hakkında fikir birliğine varıldı...Katılamadıgım için çok üzgünüm nasıl geçti