İstanbul LRF meraları önerir misiniz ? (Kız Arkadaş)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaraguna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeşilköy sahilde takılıyorum ben. Rönepark önünde. beyaz kayalar diyorlar oralara. Rahatsız eden kimler olmuyor. Eşim ve çocukları da götürüyorum ara sıra. Rahatsız eden kimse olmadı bugüne kadar.
Ben Cumartesi akşam 10:30 dan 13:00 a kadar takıldım. 15-20 parça istavrit ve ispari aldım.
Dün akşam saat 10:30 dan 14:00 a kadar takıldım 10 parça istavrit aldım.
iki günde Çok vuruş aldım, çok düştü yolda gelirken, suya iade edilen, kedilere ziyafet verilen küçük balıklarda oldu.
Kısacası çok keyifliydi. gidin ve takılın derim. Ama öyle çok balık yakalayacağım diye gitmeyin. Keyif için gidin.
Evet hocam dediğiniz yeri biliyorum , tam otopark önünde kayanın boyu nerdeyse insan kadar orası mıdır ?
Orasının tek kötü yanı kayalıklar biraz sıkıntı oturmak , kayalık arasına düşmesi gibi.
Lrf mi yapıyorsunuz ?

İnsanlar bir ülkenin en büyük ve sözde modern olduğu söylenen şehrinde kız arkadaşı, eşi vs. ile güvenli olarak balık tutabileceği bir yer tavsiye arıyor. Gerçekten üzücü.
Büyükçekmece’ye çok yakınım sahile sandalyem ile oturup sabahlama imkanım dahi var fakat , sigara isteyen , para isteyen , laf atan , bira şisesi kırıp semt ismi bağıran mı desem...Tek değil 10 kişilik gurup.büyükçekmece bence istanbul’un en mükemmel doğa harikası ama o kadar güvensiz ki her an bıçaklanma hissi geliyor insana.O sahile ne aile gelir ne çift.Devlet polis önlem almıyor , korona vakti dahi denize giren çocuklar kaynıyor.
O büyükçekmece başka bir ülke de olsa çok güzel değer görürdü.

Back